Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го видов пред 2- 3 дена првиот мој дечко и го помислив ова : Господе,каде ми беше паметот,а воедно би му го кажала ова:има едни турбофолк стихови(твоето подрачје:icon_roll) кои мислам дека заслужено ти ги посветувам - сад кад те видим не могу да се не кајем што мој си био или така нешто беше песната.Никогаш нема да дознаам што ти беше финтата и тоа твое одвратно однесување,ама што знам,после 2 и пол години,па и не ме занима баш многу.Да бидам попрецизна воопшто не ме интересира.Не заслужуваш пост подолг од 2 збора,ама добро тогаш немав каде да пишам,па затоа сега.Ја искористи мојата наивност и неискуство.Ама whatever.Среќа моја што не бев заљубена во тебе,туку се беше обично свиѓање или може не беше ни тоа туку јас си правев некои филмови.Како и да е,мило ми е што НЕ постоиш во мојот живот,мисли и тако даље.

samo sakam da kazam ?????? zaboraviv :ne:
sakam da kazam...............
[FONT=&quot]Neko te ima nocas, neko te voli
Neko te ima, to nisam ja:toe::toe: :ne_zboram:ne_zboram

[/FONT]

Ми недостасуваш уште во моемнтот кога ми се изгуби од видик. Ајде поздрави ми ја Македонија и едвај чекам да те видам во Сабота. Ani ohevet otcha :D

УУУААААА ЗА ВЉУБЕНИТЕЕ..................:salut:

Фала што дојде вчера... Ми требаше... Сакам и сега да бидеш до мене....Те сакам

Вчера... не знам како да објаснам што чувствував..
Знаеш колку сакам кога дува ветер, пријатно , и кога е такво времето и со тебе до мене.. прекрасно.. Најубаво ми беше..
Те Сакам многу , најнајнајнајмногу...
А сеа кој кого повеќе , до утре може да тераме инает:smir: ..
Нема што да коментирам друго.. Уствари да ..Ми недостигаш!
ТЕ САКАМ!

Мило мое... има да те згмечам бе еј!:vozbud:

П.С. Ќе одиме на лазањи во скоро време.:)

простувам и ти пак правиш грешки..па како да ти простувам и понатаму?:uvo:

Ми текна на тебе, најдов некои стари логови и се изнасмеав :)

Сакам да ти кажам дека сакам да те видам...
Сакам да дојдеш...бар на 1на проклета минута.
.......

Не требаше по трет пат да те налутам стварно ми е сори ... :nesum:

а ти бе, цел ден да ме нервираш до сеа. ..а само едно неможам да сфатам, каде наогаш сатисфакција у сето тоа ? :| :back:

Само сакам еден нормален и тих ден на месечината. .. да ми исчезнат сите проблеми. .. од дома до школо. .. од сите. Santa is it too late? :\

Не можам да ги поднесувам овие разделби... Срцево ми се искина на милион парчиња кога ти ја пуштив раката...
Замисли, уште и уште се заљубувам во тебе... И уште...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom