Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш ми е криво што не те видов денес, ама утре да знајш со црвени обравчиња ќе се вратиш дома.:angel:

Ме полудуваш бееее :kesa:

Вечерва напрајв грешка, се каам многу ама демиџ ис дон, сепак сфатив дека само тебе те сакам бебуш и никоја друга, злобно си со мене, ама иако си злобно јас пак ми те сакам најмногу хехе, ангелите ке ми те чувет во сонот а јас ке ми те чувам во мојов сон и се надевам дека за брзо ке ми се остварет овие соној шо ги сонам секоја вечер - кај шо те бакнувам всон, кај шо те имам покрај мене всон, но тие се самој соној, далеку од јаве, сепак не се толку далеку има нешто мегу нас многу ми го рекле то, во начинот на кој сме се гледале јас и ти.... те сакам премногу сонце мое... love ya most:wub::wub:

Ја кренав раце, па сега мисли ти што сакаш.:yugo: Више уво не ми чуе(валда)

Сакаше да ме направиш љубоморен вечерва, демек глеај дечко имам... ама не ти успеа да знаеш, кој те ферма сега.

Најубаво сонче за најубавото сонце:back:

Стварно не знам шо да кажам...? И зашо си ојде? Окс.... јаснаа работа нема шо...

Лежење заедно,уживајќи во твојот поглед и твоите прекрасни очи,слушајќи музика и нежни зборови Те љубам :wub:
Најпрекрасна вечер мило мое :wub:

Не е до тебе , ни до мене , едноставно период е ..ќе помине.

Хух, па убаво поминав вчера , покрај тоа што смрзнав...
Ти какво беше вчера , леле , мнооогу си слатко кога носиш црно ..и уште пирс да ставеше..:) .. Зезам се. ( Или не?:) )

Те Сакам ..
АХАМ...твојата финта ..:):)...

срценце мое, колку малку време помина а ти ми недостасуваш. :cry: колку сакам да сум засекогаш со тебе и никогаш да не се разделиме. не сакам да те изгубам, и не сакам да стануваш се покрут и покрут. те сакам срценце мое најмногу, повеќе и од бесконечноста...

Р`г`дк, р`г`дк, р`г`дк. Косоварски муабет, мамата, кај го завлече.

Сија.

:konjce:

Ми недостига допирот твој, бакнежите...
Те љубам најмногу на свет.
Те замислувам како се смееш... И јас се поднасмевнувам. Знаеш дека ја имаш најубавата насмевка, нели?
Најсакан си на цел свет.

Ти си моето сонце кое и кога е ладно ме грее.Ми недостигаш љубави многууууууу...:pipi: те сакам мисирче мое најслатко:wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom