Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
....Please forgive me I know not what I do
Please forgive me I can't stop lovin' you
Don't deny me...

Претходниот пост отиде у канта, изглеа премногу навредлив беше, па еве нов ...

Уствари, па и не знам што да кажам веќе. Ноу комент.

пи.ес. повеќе ми се допаѓаше претходниот тајтл што го имав, на овој брзо му дојде крајот ... :|

Jа претера жими се ја претера!:nenene:

Кај си?!Сакам да правам муабетче со тебе...денес цело време имав публика и неможев да се изјаснам најубавоnemiseveruva:

Ми се свиѓаш сонце,сакам да те засакам а и ти исто...Прекрасен сиsvetce:

Батали се што зборам... само знај и биди сигурна во тоа дека неможам без тебе, ми требаш, и оти те обожавам незамисливо многу :) :back: добра ноќ најубаво мое :)

ТЕ МРАЗАМ! :nerv: Стварно не си фер, се ми уништи, 2 пати по ред... Првиот пат ти простив, ама овој пат неможам... Незнам што ти е проблемот, ама не беше ок :cry:

фала за прекрасната ноќ:back:

Леле од кога те немам видено... баш би сакал да те видам.

едит: Се надевам го откачи мисирот...

Оооо јеси ли то тиии
или су то самооо злобни трачевиии

Не могу да поверујеееем
што све сам ночас чула
да си био неверан
да си био са другааааа

Ипак ја чу се јаааа
направити лудаааа
јер је могучеее
да нема другаааа

Јер жене су покварене
желе да униште
тебе и мене
измишљају трачевееее
па их говорееее...

Песнава во момент ја смислив :pos2:... Има голем дел вистина во неа...
Стварно се замислив после ова што го слушнав сега пред некој саат. Ама ај, не мислам на тоа. И онака сега не можам ништо да смислам... И онака не верувам (скоро) на никого, па така ни на нив, ни на тебе. Ај, мунти. Поззраф.

~I don't worry 'bout anythin' 'cause every lil thing's gonna be allright~

Ммм...Што да ти кажам.Знаеш веќе колку те сакам...Ми недостигаш.Стварно премногу ми недостигаш.

Ми недостигаш кога ми се случува нешто многу добро, затоа што ти си тој со кој сакам да ги поделам тие убави моменти...
Ми недостигаш кога нешто ме нервира, бидејќи ти си тој што ме разбира најдобро...
Ми недостигаш кога се смеам и плачам, затоа што ти си тој кој може да ми ја зголеми насмевката, и да направи да исчезнат солзите...
Ми недостигаш цело време, но најмногу ми недостигаш кога лежам будна во ноќта, и мислам на сите убави моменти поминати заедно со тебе, и едноставно сфаќам дека... Ти си тој.

Сонце мое, не можам со зборови за опишам ни 1 % од тоа што се би можел јас да направам за тебе и колку те сакам.
Не можам ни да опишам колку само ми недостигаш моментално...
Ништо на светот не е убаво и нежно како тебе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom