Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
heart.gif
:wub1:

Жалам , ама не можам да дојдам ..т.е не дека не можам , туку не сакам ..Ти кажав ќе ми биде глупаво , ко изрод ќе се чувствувам ..ти кажав и извини , па ти сеа лути се ако сакаш ..

I like the feeling of your name on my lips
I love the sound of your sweet gentle kiss
Where that your fingers run through my hair
I like the way your eyes dance when you're laughing

I could list a million things I love about you
They all come down to one reason
That I could never live without you...

Si dojde konecno...Prvata stredba pomina ladna i kruta...Treba da razgovarame vecerva no...neznam sto da ti kazam osven deka mi e mnogu krivo i deka nesakam na vakov nacin da se urne naseto kralstvo.
Te Sakam navistina mnogu i ti si mojot cel svet moeto kralstvo na emocii :'( neznam kako ke zavrsi nokva i iskreno me strav...

Знаеш што?!Никогаш не сум те сакала,нема ни да те засакам.Може денес ни беше последна средба,ама сеуште може...се надевам дека нема да те видам никогаш повеќе ниту пак да имам блиски контатки со тебе.ТЕ МРАЗАМ ОД ДНОТО НА ДУШАТА,ТИ И СЕ ШТО Е ПОВРЗАНО СО ТЕБЕ,СЕ ШТО СЕ ЦРТА И ПРЕСМЕТУВА,СЕ ШТО ЗНАЕ ДА МИ ЗАЕБЕ ДЕН!!!Заради тебе не живеев цел месец!Оди си од мојов живот!

те сакамммммм нај нај нај најмногу на свет :smir:.....и тнх, знаеш за што :back::back:

ne ocekuvav takvo nesto vcera.....fala za ubavata vecer:pipi:

p.s.ne znam ni jas samata kako pominav preku toa,se nadevam deka nema da si ja prokockas sansata i pak da zaebes.....i da me natares da se kaam sto prostiv....:back:

Само сакам да ти кажам и после се... и после сите тие одрекувања и бла бла бла, за кои нејќам да зборам... ТЕ ОБОЖАВАМММММММ!!! и многу едноставно односно премногу едноставно МИ ФАЛИШ, МИ НЕДОСТИГАШ ПРЕМНОГУ!!! Денес не сме збореле многу :( жалам... али знам ќе надокнадиме нели?! :)
И плс нека ти мине побрзо стомачето, сакам да те видам :)
аааа да да, да не заборавиме, бац до мешето твое најслатко :) (како и секогаш) :pipi: :back:

Bas si dusicka, me znaes poveke od jas sto se znam sebe si, bas koga sakam da krenam race, tuka si za da me iznenadis, znaes kako....fala ljubavi:smir:

[FONT=&quot]Oh, phantom lover in the dead of night
You gaze at me with those bedroom eyes
Your fever melts into my skin
And wakes my sleeping heart again
Forbidden kisses take my breath
My body's rendered powerless
I've waited for you in my dreams
Always knowing you'd return to me
My heart still beats for love, so real,
A love that even time can't steal
Oh, phantom lover let's ride away
On a stallion white as snow someday
Take me to your heart's desire
Where true love burns like wildfire
Over the threshold, into your world

To that timeless place, where I'm yet a girl
Behind your eyes, where forever dwells
For you and me, and no one else
Oh, phantom lover, till my dreams come true
I'll sleep each night and dream of you'
ohphantomloverbysoheirln6.jpg

[/FONT]

Знаев ..
Можеби и така ми требаше ..Сепак јас бев таа што заеба, нели..
Како и да е ..5 минути можеше да одвоиш ..ако ништо друго да титнеш, да пишеш , да дадеш знак дека нема да дојдеш , а не да седам ко ут да те чекам .. па гужва имаше, барем ќе си заминев дома порано ..ама ај реков може ќе дојдеш ..ти ништо..
Ок..
Како и да е ..убаво да си поминеш ( знаеш не го мислам ова , јбг. )
Видимо се .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom