Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти па многу се секираш.. Кулирај биче све у реду..
Ја само да ти кажам дека ќе ти го гризнам газето..
:baeh: :back:

сакам дас кажам дека не ми оди ни малку............. :tapp: .....немам дечко како што си доликува :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Убаво да ми спиеш мачор.
Ќе те барам во сонот... Да ја видам најубавата фаца на цел свет...
Те љубам, повеќе од се`...
You're the one.

Знам душичко златна, едвај чекам да поминат овие неколку саати да ми те видам. Многу ми недостигаш па макар и еден саат да не те видам. Спиј ми мирно и слатко, имаш доживотен чувар...

Фациче, после кога ќе се појавиш со подочњаци сакам да те видам....јасно? :pos2: знаеш дека многу сакам кога имаш подочњаци нели...:vozbud:

ТЕ САКАМ МНОГУ МНОГУ НАЈМНОГУ:back:

Ако моето срце има фаца, тогаш сигурно е насмеанко кога сум со тебе...

hah znaev deka ke se umesa...orospija gadna...ne znam vekje so da ti kazuvam :toe:ti rekov na tebe e da resis...samo nemoj dolgo da cekam ne znam dali sum sposobna ja za toa...tesko mi e imaj malce obzir za toa so mi prais....:(

What the fuck!?..

Морам!

Tell me,
What you thinkin about when got me waiting patiently
Usually I don't have to wait for nobody
But there's somethin bout you that really got me feelin weak
And I'm tryin to find the words to speak..

Boy I got my eyes on you
Tell me what you wanna do
I can picture you in my room
Until the mornin
I don't even know your name

Boy I need to know your name
I'm hopin that you feel the same
Tell me if you want it..

Ах..Збудалив!:muh:

Еоо колку искреност, многу ми се свиѓаше атмосферата у последниот муабет..многумногумногу, колку сум пресреќна шо ни те замарам ни ме замараш а се е спонтано, ефективно и поолноо со љубов, се е тука а сегде и нигде, и ендватри оп пак до тебе:).

Ајде нека изминат овие 3-4 саати набрзина да си го видам најслаткото нешто во мојот живот. Душичка поради која сум насмеан и среќен, срценце кое ми прави срцето да ми чука забрзано, рака која ми помага во секоја ситуација, и, љубов која ме грее и дење и ноќе каде и да сум

Саатов стои во место или така ми се чини... Ајде паааа сакам да те видам :wub::love1::back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom