Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се немаме видено еден ден, а ми недостигаш премногу. Ми фали твојот глас, твојот лик, твојата рака, твојот бакнеж, твојот мирис...

I wanna grow old with you...:pipi:

Извини. :cry:
Не можам да го тргнам ова чувство , само ти можеш.
Те Сакам најмногу и сакам да ти верувам и се` ова што го зборам
ми нема основа , нема докази , нема ништо.. ама лошо чувство
имам и тоа е..
Просто кажано ..нешто во мене ми кажува дека нејзиното присуство
не е добро ..и што сега ?
Ништо ..ќе си плачам јас , ќе си чувам во себе , и љубомората и
сомнежот и се`.
Зошто ? ..Зошто не сакам да биде како минатиот пат.
Те Сакам. :cry: :cry: :cry:

Има многу причини да почнам да кажувам на сите колку многу ги сакам...Мамичке и татичко и батенце, ве обожувам, највеќе на светов ве сакам! :smir:
Нате, и тебе те сакам бидејќи си постојано до мене и со мене и си ми пријател:smir:
Рики, и тебе те сакам бидејќи ми внесе топлина во срцето со твоето искрено срце.
Бабичке и деденце, ве сакам премногу бидејќи правите се за мене:smir:
Факултету, тебе те сакам до дното на душата, бескрајно, бидејќи преку тебе си остварувам мал дел од сонот.:smir:
I love thee, My Majesty, Hip Hop, for making my being complete. For you are my Dream.:smir: :smir: :smir:

Епа вака....
Кучко една... ќе гориш во пеколот...
Ќе те убијам, а потоа ќе те изедам и на крај ќе ти се измочам на коските...
И за крај.... ќе гориш во пеколот

Јебига таква била судбината...бегаш?Нејќеш?Поарно кажи ми.Бикоз ај лав ју...

Кај го најде баш него... па уште се праеш не познаваш. Ма гони се има подобри од тебе.

Колку преубаво си поминавввввввввввввввв...

Прекрасно ми е со тебе...

Обожавам кога сум со тебе..

Не можам да се одделам од тебе...

...треба повеќе?

:)

Ме фатија пак депресиите...Ми фалиш ти, твоите бакнежи, твоите гушки, твојата најпрекрасна насмевка и тој најубав поглед...ми фалат нашите муабети, едноставно ми фали се што е поврзано со тебе:nesum: Неможам више....тешко ми е стварно...Те сакам премногу и неможам да ја издржам оваа одалеченост...сакам да те видам бе пааа...Хаха али за тоа ќе треба да почекам уште малцеее поише. Надежта не ми умира бебе, али се поочајна и поочајна сум...Овие 6 месеци ми изгледаат како цела вечност...Едвај чекам да дојде лето и да бидеме заедно..ќе бидам најсреќното девојче на цел свет зашто знам дека ќе ни биде најубаво и ќе бидеме среќни и задоволни. Те љубам!!

Прекрасен си, што и да кажам нема да биде доволно...
Не знам со која моја особина заслужив личност како тебе да биде покрај мене, ќе те сакам додека постојам.
:wub::wub: Good night my angel:wub::wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom