Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Миличко, ептен ми беше убаво денеска... ти благодарам што правиш да се чувствувам вака... :wub1:

===================================================================

А за тебе душичке... во 12 ќе дувнам свеќичка...
bh.gif

Сонот заврши кога го добив твојот e-mail. Сонот од кој мислев дека нема никогаш да се разбудам... Нека новата љубов не заврши така трагично како оваа нашава. И ти благодарам уште еднаш за целото време поминато заедно, што беше тука за мене, што го направи светот толку шарен и топол колку што никој досега го немаше направено. Знај дека љубовта не завршува тука, потребен ми е пријател.

Газе беее си даваме :icon_mrgr

....а не ја тебе, ако веќе така одиме ти ми даваш мене :pos:
јасни сме :back:

Те сакам

Длабоко верувај во она што го сакаш и запомни изгубеното е она од кое сме се откажале ако некогаш сме го имале

~*~

To be or not be?
Кога ќе размислам подобро ... брадиче ... сини очиња и + височок си.
To be.

Само без сериозност молам.:devojce 1:

Neznam uste kolku dolgo ke mislam na nas...Neznam do koga ke se sekavam na vcera.Zosto uste te sakam i pokraj toa sto me povredi kako nikoj do sega?!

Ммммм.... фала ти за прекрасната вечер... иако уште ништо не се деси... иако уште си играме Том и Џери... но знам, ќе биде... зашто ја чувствувам блискоста.... со секое видување се поише и поише.... дури вечер чепнавме од таа тема малку...али се со тек на врене :) твоја мама, моја баба, а? хехехе, ќе биде ќе биде... се со тек на време...

А сега, спиј ми убаво со најслатки сни... те гушкам многу :)

Уживам во љубовта и во блискоста што ја чувствуваме.Иако сме далеку еден од друг сеќавањето ме исполнува.Те сакам засекогаш:wub:

Мис ју, мај дарлинг :back:

To be or not be?
Кога ќе размислам подобро ... брадиче ... сини очиња и + височок си.
To be.

Само без сериозност молам.:devojce 1:

Немам плави очи......:pipi: Се зезам:)

у врска со љубовта сакам да кажам дека пак ќе ти дојдам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom