Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само да те гледам како се смееш доволно ми е за да продолжам да живеам...
Како кислород си ми...

Те љубам мачор... Никогаш нема да ми испаднеш од срце...

И крајот и не е толку битен ако делото било убаво. Морав да ставам крај, разбираш или не....

Ако делото било убаво, зашто тогаш крајот мора да се стави!? Кога веќе било се убаво .... И да, ти реков и пак ќе ти речам... НЕ СФАТИВ зашто!!!

Али едно сфатив....
А тоа е: дека неможеш живот да водиш ако твоите се мешаат и ти одлучат со кој и како ќе праиш и што ќе имаш... зашто!? затоа што они на крај краева нема да живеат со него, туку ти ќе живееш со тој и ти ќе имаш нешто што они не можат да го имаат!!!
Играва се игра според правила...точно е тоа.. ама правилата самата ти треба да си ги поставиш, а не некој да ти свири и ти само да играш!!!

lovekat1.jpg

Не се чувствував возбудено...изгледа зошто мислев дека целата ситуација зависи од мене,сепак многу ми е мило што се случи тоа што се случи....за добрите стари времиња:back:

Аааааааааааа, неможам веќеееееееееееееееееееееееее

злато ме боли бе вака многуууууууууууу ептен ми се крши срцето, оти знам дека ти е премногу тешко, ама знајш дека ништо ништо не можам да напрам веројатно вака требало да биди, само се молам и имам една желба за нова година да си бидиме заедно ништо ништо повеќе :love3:

Има еден, барем еден ден а де не се скараме?
Пф, кај ќејма..Не можи.
Не сме живи а да не се из'рчкаме..Не бе, во крвта ни е то.
Те сакам 'рчкалоо! :bacov::Lav:

Vcera beshe...super be super , ne mora ni da komentiram..:smir:
...i edvaj cekam da dojde utre. ..aaaa jako kje bide ...osekjam :)..ama i pozitivna sum u toj pogled..znaes zosto ...:)

TE SAKAAAAAAAAAAAAAAMMMMM !!!! :wub:

Никогаш нема да ја заборавам таа ноќ,кога папсан после штотуку завршениот натпревар по фудбал,ги здогледав тие ангелски сини очи кои во истиот момент ме освоија,и еве и до денес ми се единствените прави водичи во животот кон неизмерната љубов и среќа:wub:!

Сигурно утре ќе бидам растрчана наваму-натаму па сега тука ќе го напишам мојот последен пост за оваа година...
Тој пост ќе биде за тебе, љубов моја.
Оваа година ќе ја паметам по тебе. Ми се случија 3 прекрасни работи поврзани со тебе: те сретнав, те запознав, те засакав...
Поубаво нешто не можеше да ми се случи...
Сега си го вртам саатот неколку часа напред и не замислувам нас двајцата заедно, сами...со тебе ќе започнам нова година.
Колку сум среќна што те имам...
Јас и ти сме си сродни душички и секогаш ќе си се сакаме. Сега од кога се имаме еден со друг ти си најсаканиот дечко на цел свет, а јас сум најсреќната девојка...
Сега спиј ми мирно како бебе, имаш засекогаш ангел чувар што ќе те сака.

Исто така, во мојот последен пост за оваа година сакам на сите кајганџии да Ви ја честитам новата, се она што треба да биде заборавено нека го однесе старата, а она убавото нека ни биде само уште еден MEMORY што вреди да се памти. А во новата да ни се случуваат само убави работи...
И сакајте се...

Незнам зашо се дешава ова...али нема везе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom