Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
~*~

Не можам да бидам твоја, не можам да бидам ниту негова пред да бидам своја, зарем не разбирате дека не можам да бидам ниту една секунда среќна додека вие наводно ме „љубите“?
Сакам слобода а не ми ја давате?
Да, немам расчистено со минатото, да, не знам што сакам, ама барем заслужувам време да дознаам.

Не можам, прости!
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ми недостигаш.Секој ден ме води помислата на нашата иднина:wub:

зашто судбината пак сака јас и ти да се сретнеме..зашто ја добив таа покана..знам..ако отидам ке те видам тебе..незнам дали сакам да те видам..се плашам..се плашам дека повторно ке се јават чуства за тебе..несакам тоа да се случи..минатото е зад мене несакам да го вракам назад..а сепак судбината пак те наметнува на мојот пат..леле што ке правам..незнам..изгубена сум..знам само дека НЕСАКАМ повторно да те видам..да те засакам...и да дојдам..нема да си го дозволам тоа..си го ветувам на себеси..ке направам се од себе да си поминам најубаво..без ти да бидеш вклучен во тоа...:pipi:

Волим те без обзира на све мане и врлине, којим те комплетном идиотом чине.

Сериозно, те сакам, и покрај се.

Шток + пура + другарки... прекрасно... не ми требаш. Барем за момент.

ТЕ САКАМ!!!!!!!!ТЕ САКАМ!!!!!!!ТЕ САКАМ!!!!!!!!!!!!!!!
бубе мое маво!!!!!!!!!!
твоја сум засекогаш!!!!!!запамти!!!!!!!!:wub::wub::wub:

Некои работи едноставно неможеме да ги смениме, некои работи пак колку да се трудиме неможеме да ги скриеме. Можеби и затоа не сакам да се видиме, тој сјај во очите неможе да се скрие... тие пеперутки во стомакот...

Дали е исправно ова ние што го правиме?:pipi:

Не ваљда дека почињам да те сакам :icon_conf

Бебе се одалечуваме малце по малце приметуваш нели?! Сите ми викаат дека се очекуваше тоа само прашање беше кога али ја нејќам да биде така...Нејќам да изгубиме контакт и се тоа што си го планиравме и замислувавме да падне во вода...Ми вети дека нема да биде така...Не, несмеам да го дозволам тоа...Стварно си ми посебен и ми значиш многу...Ќе се стрпам и ќе почекам малце...знам дека тоа што е мое ќе си дојде кога тогаш...Ќе бидеш мој и ќе ни биде најнајнајубаво!:pipi:
П.С многу ми недостигаш:nesum:

Понекогаш крајот го краси делото ако е навреме ставен. И крајот и не е толку битен ако делото било убаво. Морав да ставам крај, разбираш или не.... Продолжи без мене, знам дека ќе најдеш некоја која ќе те сака.

И јас вас. Многу.
Само што сум комплетен идиот, па сфаќам дека некој ми значи, дури кога ќе стигнам до тој степен да недостигна секунда за да го загубам.

Жал ми е. Сеедно дали е доцна или не, морав да кажам.

Сакам да те гушнам.... Како оној пат..... Аххх......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom