Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да ти кажам само едно нешо : What goes around comes around
ке патиш и ти ...
Те с.... :(

You are soo perfeckt you will always have specila place in my heart :smir::back:

I LOve you Martin4e :love2::wub:

Бебичко мое најмиличко на цел Свет :pipi: ... сакам да ти кажам дека пред три дена додека бев со тебе мојата душичка се исполни и неможев да издржам, а да не те бацам и да ти кажам дека те сакам колку што е широко небото :kesa: ... Со тебе се чувствувам како најсреќната личност што може да постои ... ти ми го исполнуваш утрото, денот и вечерта, :back: ти си моето Сонце, Месечина, ѕвезди ... блаблаблалблаблаблалбалблааааа ...

Него батали се тоа и да одиме по земјава како нормални и реални луѓе. Заеби лигавење, дојди да те исплескам и „исплескам“ асално за да незнаеш кај ти е главата, а кај газот. Откако ќе завршам со плескањето ќе те најадам и ќе те легнам.
Кажи ми има ли поромантично од се тоа, нема!

Лежам на моето најслатко перниче со срценца и размислувам ... Мислите ме опкружуваат, ме обеземаат ... Mислам на тебе, на она кратко време поминато во твоите прегратки .. Колку беше убаво... А сега е само спомен што не треба да постои, забранет спомен. Зошто? Затоа што не се борев, не пробав да те задржам, се повлеков .. Зошто? Затоа што не сакав да ме обвинуваш за разделбата со неа, не сакав да ме замразиш.
Почувствував дека ќе ја одбереш неа, дека неа ќе и се предадеш .. и пробав да ги блокирам чувствата пред да ме распарчат... пред да ми се скрши срцето ... Но, задоцнив. Срцето беше скршено, чувствата си го направија своето и сега пробувам да го соберам некако она што преостана од мене...

и да се опуштам ...

Секогаш сакав да верувам дека Импосибл ис натинг ама сега сваќам дека не било така. Те сакам...знам дека нема да го прочиташ ова ама не е ни толку битно, го знаеше тоа, но незнам зашо не сакаше да го прифатиш тој факт и да се одлучиш самиот без другар ти да ти продава . . . . . за мене ...

:vozbud::pipi::wub:Te љубам:wub::pipi::vozbud:...

Фалиш ми, требаш ми.. :wub:

Sakam da ti kazam deka ne si edinstvenata. So eden razgovor sto go imav so edna licnost od Forumov, pocnuvam da se menuvam I I zablagodaruvam na taa licnost. (znam deka znae koja e - :back: ) Taguvajki po tebe gi ispustiv mnogute ubavini na ovoj svet. Znam deka nema nikogas da te izbrisam od srceto, no nema ni da bidam rob. Ke se potrudam da prodolzam ponatamu.

последно време ми се качуваш на нерви, некој ден ќе ми пукне и на мене филмот, знам дека ретко се нервирам, ама ко ќе се изнервирам, многу лоши работи се случуваат

Ќе ми недостасуваш.
Не оди.:cry::cry:
Те сакам мачорче

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom