Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
No words, just some strange filings ... (секако има грешки :icon_lol: )

Кога сме оддалечени, гајле ми е, васушност и ми е малку како сега. Но, кога ќе те видам до мене аххххххх ... Не знам шо ми се случува, не можам да го опишам со збор, само некое чудно чувство! :)

Убаво спијај, сакам да те видам утреее многу! ***

Mi manhi tanto, non vero l'ora di rivederti!
Ti mando tanti baci e abbracci
Ti Amo

p.s Buona notte e sogni d'oro

хехе, почна да осеќаш дека се вртиш во круг?
ти на мене лажго, сеа ќе видиш ја како лажам, ќе жалиш за тоа, многу!

DoReMiFaMiDoRe:music2:
ReMiFaSolFaReMi:music5:
Pesnicka jas napisav:music4:
Samo nemam stihovi:toe: :zid:
Mama veli ne brzaj:sekss:
Seuste si malecka:pipi:
Cekaj neka pominat uste 3 godini:tapp:

BoWoooooooooo:love2:
BoWoooooooooo:love3:
Nesto cudno mi se slucuva:angel1:
Sto e toa znae majka mi:xmas1:
E mama me poducuva:bravo:
BoWoooooooooo:love2:
BoWoooooooooo:love3:
Toa znaci deka rasteme:lazgo:
Deka brgu ke porasneme:star:
BoWoooooooooo:back:

Bowo glavna fora e:motor:
Bowo znae se bas se:zver:
Se na cas mi kazuva:3:
Sepka mi podkazuva:blabla:
Vo oci stom me pogledne:icon_eek:
Cudno sum zasramena:kesa:
Pred nego sum zbuneta:wub:
Bez nego osamena:pijan:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Можеби сум голем ризик но,големите ризици некогаш се исплатливи:)

Малце ситацијата се подобрува. Конечно престанав да мсилам на тебе...Не скроз али сепак не сум веке онаа истата која што бев. Конечно сватив дека не заслужуваш ни пола од она што јас го чувствувам. Не ја заслужуваш мојата љѕбов. Траеше долго, беше тажно, мачно, тешко за мене. За тебе можеби не, бидејки твоето срце е од камен. Се чудам како од толку машки се погоди ти, човек без чуства да навлезеш најдлабоко во срцево а тоа никако да не те пушти надвор. Се надевам дека еден ден се ке биде поинаку, а тој ден е на повидок, можам да го видам. Не е блиску, ми треба уште малце време за целосно да избледис, но сепак не е ни далеку. А кога тој ден ке дојде, незнам дали ке се смеам или ке плачам...Се зависи од ситуацијата и од она другото што ке ми застане на патот...
Soon...very soon

Можеби не е љубовта која се бара за темава,но...сепак...ќе пишам...

Велиш дека ти е криво,криво зашто не те осеќам како пријателка повеќе и дека не те сакам...
Негирав.
Зашто кога тоа е делумно точно?
Кога ќе подразмислам...Каде беше изминатиов месец за мене?Дали воошто знаеш што ми се случувало?...Не верувам!
Како можам да те осеќам како пријателка кога веќе ни на мсн немаш време за мене,кога не си ми се ни јавила да прашаш што правам или што има ново?
Како можам да те осеќам блиска како порано кога приоритет ти е една личност во животот?
Потсети се,и јас бев кај што си ти сега,ама имав време за тебе и за твоите проблеми,не ти цветаа ружи,нели?
Ама,ако...ако те прави толку многу среќна,и ти го пополнува и местото како дечко,и како другар,и како другарка и дека не ти треба никој друг...ок,само ќе ме бараш кога ќе ти треба нешто...
Ќе речеш дека другарството се гледа во целокупност,а не само во дадени ситуации,грешиш,стварно грешиш...Другарството го покажуваш цел живот,преку секоја постапка,преку секој чекор во животот...Не можеш да мислиш дека тоа што сме го граделе го покрива и тоа што сега те нема,не можеш.
Не можеш да правиш ВАКА,мислејќи дека се` е супер поради тоа што си го направила до сега.
И да,сеуште те сакам и секогаш ќе имаш почесно место во моето срце,само од сега и мојот одност ќе се смени.

Се најубаво.

..,si moj san i ovog dana predivnog,koga pokusavam sagledati kroz maglovite oci,pri mislima na tebe,Sanjalice mila.
Svaki svoj tren ti poklanjam u ovom zivotu za tebe,ljubavi moja.
Prokleta nek' je daljina sumorom rastrgane duse u dahu za tebe,za nas,...
I,dok srecno umiru sati do susreta naseg,gledam tvoju fotkicu,milu,...
Ljubim je.
Ljubim te.
Pitam se; Da li sam jedini covek na svetu,koji ne moze dotaci usne voljene zbog stakla ekrana,dopreti do usana,vaskrsnuti osecanje poljupca,koji nosi u beskraj,na oblak nas,poljupcima prosaran,dusama nasim vinut u beskrajno plavetnilo boje nasih pogleda,mila...?
Neka se prolome tisinom zvuci nasih poljubaca,uzdaha,vapaj beskrajne daljine sto razdvaja nas bespotrebno...Osetio bih se u okama tvojim,voleo sebicno svaki njihov treptaj,...Zadrzao bih ga poljupcem dugim do sna,u kome smo nanovo zajedno,ljubavi moja,mila.
Zelim te zeljom vecom od svih ikada pozeljenih...
Sanjam o trenu kad cu te uzeti za ruku,vise ne pustiti nikad bez sebe,mila.
Ne tuguj kao sto tuzan sam.
Voli te tvoj samo,Sanjivi!:back:

sakam samo da ti kazam deka krevam race od nas a ti kako sakas mozda seuste ke te sonuvam sigurno ke te sonuvam no tie snista ke bidat rajskite mesta kade sto neuspeavme eden na drug da si gi pokazeme you alredy miss you bye

Denes pak bevme eden do drug. Vednas pocna da mi igra nesto vo mene, no sreka sto zavcera mi se pojavi eden ANGEL (tuturutka) Veruvam deka e sekoj moment so mene i me nabljuduva i misli na mene. Zatoa samo edno ke ti kazam - ne sum veke istiot i djabe ti e veke taa igra sto ja igras - da go iskoristuvas moeto naivno i iskreno srce. Uvidov edna rabota. Podobro e, neka e seuste virtualen, no sepak e moj ANGEL i go pocituvam maksimalno, otkolku tebe da te imam vo blizina, a tolku dalecna i nedostapna.
Primetuvam deka veke ne ti seedno, koga ke vidis deka veke ne ti posvetuvam vnimanie, no znaj deka za igra se potrebni dvajca. Samo edno ke ti kazam - so pomos na mojot ANGEL, ke ja izgubis igrata. Slobodna si - sloboden sum. Konecno ...

Не сваќаш некои работи...ама ќе мора да ги сватиш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom