Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam zosto, denes pak se skaravme. Tolku potajno mectaeme eden za drug a sekogas koga ke se vidime se karame. Dali sme stvarno tolku razlicni ili toa e nasiot inaet. Od pregolema ljubov samo se povreduvame. Kazi mi kako da go resime ova ? Jas lek za srcevo seuste ne sum nasol i te molam, ako ti go najdes VEDNAS da mi go dades i mene. Ajde da se svrtime i da go barame na razlicni strani.
Vo mene e greskata, bidejki ne nauciv kako da te isfrlam od moite veni.

Оваа ноќ. Поведра, почиста, поубава од секоја друга ноќ. Се јави и ми одговори на моето прашање кое долго си го поставував - Дали ме сакаш? Твојот одговор за миг ми ја збриша целокупната негативна енергија збиена во мене и ме однесе во поубав свет - свет на обострана љубов.

Tibam tibam...:tapp:
Nemoguche da fatam 2 pati po red u kladilnica (so mojata "sTrekja") a da neam srekja kaj so treba najvishe.:nesum:

Why...why...why it has to be ruined?

I said I love you But I lied..cause this is more than love I feel inside...
I said I love you but I was wrong,cause nothing never ever feel so strong..
...you are the one!!!!..
I love you!!!!!!!!
Sweet dreams...:back:

...можеби не те гледам толку колку што сакам,
можеби навечер не те држам во моите прегратки,
но длабоко во моето срце знам дека ти си оној кој го љубам
и никогаш нема да те пуштам надвор од него...
:tango1:

Си ја видов првата љубов и одма ми навраа спомени....ееее Будимпешта сакам пак да се вратам таму :je:

зошто секогаш кога ќе се видиме мора да има нешо шо не спречува од поминување неколку минути заедно?

Знаеш ли ти мачиче мало дека ТЕ ЉУБАМ?!:back:
Тука сум за тебе секогаш и буквално за се што ти треба!Многу ми е убаво кога сум со тебе!:back::back::back::back:

... Posle tolku vreme pocnav da svakam deka zivotot moze da se zivee i bez tebe. Dobro... ne mozam bas vednas da te istisnam od srcevo - ama veke pocnuvam da gazam vo tie vodi na sigurnosta. Na pocituvanjeto na "MOETO JAS". Denes za prv pat ne osetiv tolku golemi "vibracii" koga te vidov i za moe cudo ic ne mi bese gajle.
Dali ne mi bese den ? - ke vidime. :)
Posakuvam i narednive denovi da mi bidat kako denesniot. Da bidam taka ramnodusen kon tebe i mislam deka ramnodusnosta vo ovoj slucaj e patot kon srekata.
P.S. Sakam da ti kazam deka mozes da ja izbrises poslednata "recka" na tvojot pistol narecen ZAVEDUVANJE.

Фактот што сме одалечени не влијае на искрата што пламна во мене во моментот кога те запознав. Твоето име засекогаш ќе остане изгравирано во моето срце и секогаш твојата насмевка ќе ги руши ѕидовите на срцето што навидум е од камен. Да знаеш дека без тебе можеби никогаш не ќе почувствував среќа во животот. Фала за се. Ми фалиш и те сакам :back:

Ме изненади.... пријатно . Се појави мистериозно од никаде на плоштадот... Ме виде прва. Кога ми го спомна името со твојот глас ме врати во најубавиот сон. Сонот во кој не сакам да се рабудам. Направивме еден неврзан муабет и на крај ги испушти двата најслатки збора. И јас тебе те сакам. Најмногу:back: :wub:

Можеби грешам затоа што те идеализирам... знам дека веројатно ќе ми се сруши филмот, и после ќе ми биде многу тешко, ама јебига, живеам за денес.. а денес ми е убаво...:pipi:

Беше убаво додека траеше...Goodnight,hope that things work out allright...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom