Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме изненади,иако си го переш газот за вечерва,сепак ценам такви гестови.Да те фати пролив вечерва додека го пиеш кафето:pos2:

Глуп си ,Глуп си....многу си Глуп...
ќе ми скисне после ти коа ќе сакаш јас нема да сакам да знаеш...:uvo:

Незнам што да кажам... стварно незнам... само знам дека сум тажен... ваљда доволно кажав со ова...

Некогаш ми е мака да ти објаснувам некои работи...
Едноставно,ги немам вистинските зборови во моментот зашто никогаш не ми паднало на памет дека некогаш би помислил такво нешто...

ТЕ САКАМ мило,мноооогу и многу ми е жал ако сум те повредила некако,не било намерно,најмалку од се го сакам тоа.ИЗВИНИ!:back:

Oooo мај дарлин,ај лав ју!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Највеќе на цел свееееееееееееееееееееееееееетттттттттттттт!!!!!!!!:back:

Колку и да си далеку, ти си блиску до мене секој ден, секоја ноќ:) Си ја крстив пушката и го дадов твоето име, така да пред спиење кога ја гушкам кога ја држам во рацете тоа си ти:) Наредниве три месеци ќе си до мене иако си далеку,иако се наоѓаш на милион километри подалеку од мене, секогаш ќе си покрај мене,секое утро,секоја ноќ.

Извини ако те повредив..нејќев..не сум јас ти!..
Само да знајш дека морам да продолжам со животот..не можам да те чекам да размислуваш со која појќе сакаш да бидиш..Ете јас одлучив наместо тебе..Биди со неа..Биди среќен со неа, сакајте се, се најубо да ви биди..Заслужваш..А јас, ете ме, жива здрава..одам понатаму
Дај боже да бидиш најсреќен шо можиш. А ако та не те напрај среќен ќе и ги искубам косите долги и ќе ја запалам!

konecno sobrav hrabrost... ne znam kolku bese ispravno no go napraviv i toa, sega barem znam deka ne si ni ti ramnodusen iako mi rece deka nema da se smirime... se vide od muabetot deka si mnogu izmenet no sepak jas se uste te sakam premnogu... zatoa resiv da se boram za tebe... srekna sum samo so tebe, bez tebe nemam nisto... izgleda ova e toa sto go narekuvaat vistinska ljubov...
tesko mi e a i srekna sum istovremeno... cudno cuvstvo... tesko mi e zatoa sto ne znam sto e pravilno, i da se smirime ne znam kako bi bilo, a i da ne se smirime ne znam dali ke mozam da prodolzam bez tebe... ovie 5meseci bez tebe mi se pekolni... ne znam navistina... bi sakala da moze nekoj da mi kaza sto e pravilno, sto da pravam...

Ми недостигаш, премногу! Се надевам вечер ќе те видам..... Аххх, толку сакааааам...:vozbud:

Те чекам:vozbud:

п.с.ова не е за латитеа,сега видов дека може да поврзете :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom