Дека во овој момент сакам да си до мене и силно,силно да те гушнам и да те бакнувам и да ти кажам дека најмногу на светот тебе те посакувам и само со тебе сакам да живеам и постојам.........
п.с.за човекот што го сакам мнооооогу а тој нема поим.........
Флипси, не ни знаеш колкава (ако мислиме на истото).... Јбг, памет за друг пат....
Бек он топик.... Не ми се верува дека го направив тоа! Уште неможам да си поверувам! Аххх, прекрасно бешеееее! И ти си прекрасен! сакам пак, ама веруј ми, нареден пат не ни прашувам
те мразам!Те мразам поради тоа што ми го направи те мразам заради сите лаги и зборив без значење!Немаш срам!Едно викаш трето правиш!:nerv::angry1::zid:
Не е така ама можи некогаш ќе ме сфатиш. Никогаш не те лажев ама глупо ми е да се расправам , не знајш како е да си на мое место. Јас мислам дека цело време бараше некоја причина и конечно ја најде.
Те сакам будалче мое... ми недостигаш највеќе не свет :nesum: :back: :back: колку само посакувам да си во мојата прегратка, да се загубиш во неа... и да не го заборавиш никогаш нашето прво гушкање!!! хехе (знам, забегав малку, али со таков имаш работа, што да ти праам, хахахахаха)
слободно уживај си со твојата старо-нова девојка,не си ми повеќе потребен,сфатив дека воопшто не сум те сакала,само си ми бил драг.мило ми е што останавме другари и тоа е единственото што ќе бидеме сега и засекогаш
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.