Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дека во овој момент сакам да си до мене и силно,силно да те гушнам и да те бакнувам и да ти кажам дека најмногу на светот тебе те посакувам и само со тебе сакам да живеам и постојам.........

п.с.за човекот што го сакам мнооооогу а тој нема поим.........:toe:

Флипси, не ни знаеш колкава (ако мислиме на истото).... Јбг, памет за друг пат....

Бек он топик.... :vozbud: Не ми се верува дека го направив тоа! :vozbud:Уште неможам да си поверувам! :vozbud: Аххх, прекрасно бешеееее! И ти си прекрасен! сакам пак, ама веруј ми, нареден пат не ни прашувам :)

те мразам!Те мразам поради тоа што ми го направи те мразам заради сите лаги и зборив без значење!Немаш срам!Едно викаш трето правиш!:nerv::(:angry1::zid:

Не е така ама можи некогаш ќе ме сфатиш. Никогаш не те лажев ама глупо ми е да се расправам , не знајш како е да си на мое место. Јас мислам дека цело време бараше некоја причина и конечно ја најде.

Гомце си, говедце си, волче си, ќе те истепам и не си фер и срам да ти е и те сакам.

Прекрасно беше вчера,ама уште не ми е јасно што се случува меѓу нас,а и што сакаме и двајцата...

Шо беше интересно денес...:pos:

Ама како и да е,морам да потенцирам дека кошулата ти стои...:vozbud::vozbud::vozbud:...ма немам зборови,:bilokojzbor:

Те сакам будалче мое... ми недостигаш највеќе не свет :nesum: :back: :back: колку само посакувам да си во мојата прегратка, да се загубиш во неа... и да не го заборавиш никогаш нашето прво гушкање!!! хехе (знам, забегав малку, али со таков имаш работа, што да ти праам, хахахахаха)

слободно уживај си со твојата старо-нова девојка,не си ми повеќе потребен,сфатив дека воопшто не сум те сакала,само си ми бил драг.мило ми е што останавме другари и тоа е единственото што ќе бидеме сега и засекогаш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom