Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеби требаше да напраам нешо денес, а?!

Ај те молам, помини го тоа што треба за да бидеме заедно. Нема смисла за такви глупости да го пропуштеме ова...

Ај оздрави, да се видиме утре и да те гушнам, мило.

Јоооо маче опет нова финта ... Убо, убо само пази да не- не ти наседнам на финтите ... :bilo:

Карај ме, знам погрешив... и имаш право да ме караш и да ме тепаш ако сакаш... еве ти го давам моето обравче опни го најсилно што можеш, грешам што да праам, карај ме те молам!!! НЕМА ДА ТИ СЕ НАЛУТАМ, НЕ НИ МОЖАМ!!! само...само...само... само те молам остани... :nesum:

Многу лошо се понашаш према мене.... Стварно значи... Што треба да направам за да се смениш? Или ти не ддозволуваш да те „потчинуваат“.... Аххх,кога би можел да сфатиш нешто..... :tapp:

*no emotions*
ee.gif

И по малку секој ден, умирам без тебе..По цел ден и по цела ноќ..
Мачорче, ненормално ми недостигаш..Ти, Твојата насмевка, твојте малечки очиња, твојата прегратка..и твојте мајтапи..
Love Ya:smir:

не ми фалиш ти...ми фали да сакам некој како што те сакав тебе :jaj:

One week, one week, one week. :vozbud:
Пукни не се 2 = 50/50.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........
Mi olesna malce :)

...тоа е најромантичното нешто што некој некогаш ми го кажал и за кого знам дека го мисли. :)
Станав некако лигаво-патетична во последно време, па ќе скратам со постовиве... И онака не ги читаш. :icon_lol:
Ама претходно само да ти кажам дека...

image

Не, ми забега мислата, сакав да кажам дека...

ТЕ САКАМ. Навистина. love:

Нека ни се множат патем. ziveli:

Еј мачич, дојдееее ааааааа..само зарди мене..Е нееее играчки ќе си играш:)Те сакам бе будалчеееее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom