Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
иако сме разделени јас сеуште иам бледи чуства кон тебе..и да се појавиш сега пред мене...охх како би те гушнала и никогаш не би те пуштила...:wub:

Мило,толку многу ми недостигаш,сакам пак да си покрај мене со денови,да ме гушкаш ноќе,да те будам наутро,да се лутиш,мрштиш,да ме бакнуваш како да ме немаш бакнато до сега,да имаме дуел со перници,да те држам во преградтка,да неможеш воздух да земеш,да те гледам со часови додека спиеш,да сум среќна што постојам,што постоиш ти...Мило,толку многу ми недостигаш вечерва до мене :(

ти си тајна отровна од сите што ја кријам...... ТЕ САКАМ БЕБЕНЦЕ МОЕ најслаткооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Ај нека ти е честит тебе љубилејот- година и осум месеци во врска, и нека ми е мене среќен љубилејот година и шест месеци во мизерија... (главно поради тебе).

Те видов после шест месеци... Подобро да не те видев. Не дека разбуди нешто во мене, туку пак така проклето лошо изреагира... немам зборови, што и да кажам веќе е кажано претходно. Можеше барем да се насмевнеш, ништо не сум ти згрешила... Што сум ти згрешила? Што те сакав? Па дури и се повлеков од твојот живот да не бидеш во напната ситуација цело време... Ама кој го цени бе тоа... Важно се поздрави со мене како со некоја што прв пат ја гледаш...

Ме разочара... навистина ме разочара...

Зошто од ден на ден те сакам се повеќе и повеќе? Се измачувам вака, нон стоп мислам на тебе. Се е залудно. Нашето било и поминало.. Ама да знаеш дека те сакам. И сигурна сум дека ќе те сакам уште многу долго. Ти си бил првиот шо сум го сакала, прв и единствен.

Te љубам. Лека ноќ.
as.gif

Те лажам,да.
Ама со единствена цел,и на двата да ни е полесно.
Вистината повеке боли.:nesum:

Sonce mi nedostigaas, idaj pobrzo zs ke se mrdnam bez tebe. I fala ti za prekrasnata vecer :girlinlove::back:

Se predavam. Definitivno e taka. Do sega si vlevav nadez deka ne e vistina toa sto mi go zboruvaa drugite. Te vidov. Te vidov so nego. Znam deka moite oci nikogas do sega ne me izlazale. Nema da ti kazam deka go poznavam nego mnogu dobro i kakov covek e toj. Najgolemata kazna ke ti bide koga samata ke go otkries toa. Kolku pati posakav da ti kazam za nego, vo kolku grada izlazal devojki kako tebe. Kolku devojki ostanale razocarani.
Samo edno ke ti kazak:
- Koga i ti ke bides otfrlena - znaj deka jas veke nema da bidam tuka za TEBE.

Изненадување утре, за да се искупам за упаљачот. :icon_lol: :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom