Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
idiot tezok si do nemajkade... nisto ne razbiras so taa tikvata sto ti e nameneta samo za ushnici... ti ne sfakas deka MI TREBAS I DEKA SAKAM DA SI SO MENE A NE TAMU U PICKU MATER 125KM OD MENE?

NajslaTkata pobeda ja izdvojuvas kOga Tvoeto srce ke go poredades na Toj stO go sakaS!! :back:

Те Сакам. Два дена не те имам видено и веќе почнуваш да ми недостигаш...

п.с.2,700 мислење ти го посветувам тебе :smir::back:

Единствен лек против љубовта е работа работа,така почнуам да си ги намалувам чувствата кон тебе.Работата го создала човекот,а не љубовта.

Не сакам да почне школската година и не сакам да одиш за Скопје и не сакам да те гледам само 2пати во неделата....Не сакам!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ме разочара...можеше да ми вратиш на пораката од чиста култура било што да напишеше сепак сме иделе 9 месеци и ваљда некад сум ти значела нешто...

Is this love that Im feeling,
Is this the love, that Ive been searching for
Is this love or am I dreaming,
This must be love :smir::pipi::back::back:

Ти благодарам за најубавиот викенд во мојот живот! Прекрасно беше се, посебно ти
d010.gif

se vrati od odmor konecno... sea ideme dajle... ke probam, nesto... toa go sakam veke 8ipol meseci... no sepak te pocituvam i ke ti go pocituvam zborot do beskraj...znaes od kaj poteknuva toa, toa poteknuva od toa sto ti premnogu si mi vazna i od toa sto premnogu mi znacis... Zlato moe, ako si na forumov i ako citas, pisi mi na privatna poraka i kazi mi sto mislis....
sto i da e ke go pocituvam do kraj, samo znaj deka te sakam i deka nikogas ne sum prestanal da te sakam za ovie 8ipol meseci.... sakas dokaz??? go imas... ne sum bil so nikoja za ovie 8ipol meseci, nemav hrabrost ni da se muvam a kamoli da napraam nesto poise... zlato moe, te sakam i te cekam, makar i do beskraj!!! :'(

Znaes, sinojka iako za kratko vreme, se pocuvstvuvav taka mizerno i gadno. Edinstvenoto nesto sto go sakav bese nekade da isparam, da me snema. Me zacudi tvojot odnos, bese kako nem, ne progovori ni zbor.
Koga me drzese za raka, iako bevme tolku blizu eden do drug, neznam zosto odednas dobiv cuvstvo kako da sme stranci, kako nikogas da ne sme se poznavale, kako nikogas da nemalo nisto pomegu nas.
Sepak, kako i sekogas za kratko vreme uspea se da smenis.
Ti blagodaram za uste edna prekrasno pominata vecer i da si znaes deka vremeto ti istekuva. Ti ostanaa uste samo nekolku dena i togas na sila nastapuvam jas:devil2: :cheeky2: :kickbox: :angry1: :twisted:

Мило,знаеш шо убаво ми дојде двајцата полека да се топиме под сонцево...битно сме задоволни:pos:
:sevrtat:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom