Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
lele src koa ke dojdesh koga ke te vidam mislam deka treba seriozno da razmislis da si nabavis boca so kislorod za prviot pola sat - sat... veruj ke ti treba v kraj...
mi nedostigash

Некогаш кога ќе кажеш нешто,кажано е,колку и да пробуваш да излезеш од контекст за да избегнеш непријатна ситуација...

Те глеам и....
Ох! Толку најмногу, толку најискрено, ми е мило шо не сме веќе заедно!
Само седам сама и весело и се смеам на твојава денешна форма, боже среќна сум, дишам поинаков воздух :).
Навистина би сакала и ти да бидеш среќен, :back: но те преколнувам, ти и твојата патетика - подалеку од мене :pipi:.

и пак не дочекав...
ak.gif
сега нема да спијам
ak.gif
...

ako nekoj go sakas poradi negovite doblesti toa se uste ne enisto, no ako nekoj go sakas poradi negovite mani,e toa veke e ljubov

Хехехех...мислам дека е најубаво да бидам сама.Или не...?
Во секој случај, навистина тоа беа, добро инвестирани две недели.:toe:

сфати веќе еднаш:back:
п.с ке ми недостигаш 10дена:nesum:

Кажи што сакаш? Дај знак сакаш ли врска? Ми веруваш ли на зборовите?
Не сакам само забава....

Ќе биде ти како што сакаш.... ако е по мое јас ќе ти кажам

Да-сакам да те баканувам
Да-сакам да те гушкам
Да-сакам да сум со тебе
Да-се е вистина до сеа што го кажав.

Значи?

Ти многу добро знаеш што се дешаваше со мене последниов период, подобро од било кој друг и низ што се поминував и дека секогаш идев кај тебе.
Т.е. Она што сакам да го кажам е...:back:.

Оооо цуценце мое срамежливо! Хехе... абе ти мислиш дека не те гледам? Мислиш не ги фаќам твоите срамежливи погледи.. уффф душичка, какво си!!:back:

Vikaat deka lugeto se menuvaat, iako ne veruvam vo toa uopste. Ali ti da se smenis? I toa posle 2 ipol god vrska? Nekako ova tvoevo mi izgeda na dobro izreziran film,a uste podobra gluma. Ali kako i da e, pominaa 4 meseci, mnogu se znaes? Se nadevam deka sekoe loso za dobro e... Nemam veke sili za da se boram.:jaj:

Се разбудив мислејќи на тебе...се додека не го видов телефонот.:jaj:И после тоа пак мислев на тебе.:back:

Никако не можам да те сватам.

Ме нервираш !

Лут сум ти !

ТЕ САКАМ !!! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom