Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
збунета сум до јаја...:nesum: само во едно сум сигурна,дека те сакам премногу...

Ајде нека дојде 16 часот да те видам...
Донеси ми чоколатце...:se_ molam :smir:

Леле мило тек сеа се уклучувам да ги видам сите овие пораки...
Со тебе си поминувам најпрекрасно и најнежно на цел свет и само мн. ми е криво што треба на одмор да идам :(:(:(:(

Ама затоа коа ќе се вратам ќе праиме церемонија (знаеш за што зборам :wub:) :zlo:

:back: :wub:

П.С. и чоколатце ќе добиеш :)

ти можеш све ал једно неееееееееееееее

ми го обележи денов, после цели 6 месеци во тишина, конечно го чув твојот мил и нежен глас, бучавата околу тебе, твоето смеење кое веднаш врежи слика во мојата глава за твојата насмевка! ФАЛА ти за СЕ!!! :back:

Мило...100- тиот пост е за тебе...Деновите поминати со тебе се вистинско уживање, задоволство, радост, среќа... И како што ти кажав: Убаво што претходно ми ги скршија крилјата, сега можам полека но сигурно да чекорам покрај тебе на земјава...
You're the one I need...:wub:

srce si... sega sfakjam deka si mi nedostigal ovaa nedela sto te nemase i fala za poklonceto, me iznenadi, ne ocekuav...
Laku noc, srce moe!

уфффффффф.... па ќе ме умреш. Како можи послем толку време да се вратиш и да ми кажеш дека цело време си била зафатена и сите други работи...?? Ама да ти кажам право ме отепа од среќа, сеуште срцето ми чука со 100 на сат :). Miss u so much

Сега во овој момент посакувам никогаш да не те запознаев!

Срцето ми е скршено на 100000 парчиња, се мразам себе си зашто дозволив да одиме толку далеку а тоа многу боли во вакви ситуации. Дали повеќе не чувствуваш ништо за мене, шо се случи со нас двајцата дали може некој да ми каже, шо се случува со мене и со мојот живот :(:(:(

I love U so much... i wanna hug U.... U're my little baby

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom