Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
зашто мораше толку рано да одиш на работааа??? :( ми фалеше коа се разбудив, ама ај ќе дое 4 саат и пак ќе те гушкам crvenee:pipi:

Доаѓааааај си од Охриииид!!!!Не можам да чекам веќеее!!!I miss you:nesum:

Мило...100- тиот пост е за тебе...Деновите поминати со тебе се вистинско уживање, задоволство, радост, среќа... И како што ти кажав: Убаво што претходно ми ги скршија крилјата, сега можам полека но сигурно да чекорам покрај тебе на земјава...
You're the one I need...:wub:
Вечер ќе ти пеам на увце...
Се е убаво во август, во твоите очи гледам сјај, еден бакнеж во август и за нас нема крај.

Леле мило едвај чекам да те видам :wub:

Оф МИЛО...сакам да те видам,а кога ќе те видам ќе те гушнам најсилно:love2: и ќе те бубнам:back:

Во врска со љубовта сакам да приложам еден цитат од филмот Wedding Singer со Адам Сендлер.
Иде вака:Love sucks,Love sucks, sucks,,Love suuuuuuuuuuuucks!!!!!!!!
Toa го мислам во врска со љубовта.Веке не ме интересира ни каква е ни која е,ни што ке ми донесе во животот.Љубовта за мене постои во вид на растение.Толку.

Iako e tesko izvodlivo , imam zelba da te vidam :back:

Фала ти за прекрасниот одмор.:)

Srekna sum so tebe.Premnogu.
Te ljubam

Е поради ова не требаше да се запознаеме ... Бидејки од почетокот бев сигурна дека ќе те засакам, али потоа ќе ми биди криво ...Те сакам, али знам дека ништо од она што го замисувам не е возможно ...

Не требаше да ми го пишеш тоа што го пиша. Знаеше како влијаеш на мене. Знаеше дека ке те засакам. Знаеше дека не ме сакаш. Знаеше...и сеедно ти беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom