Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сето тоа што ми го направи признавам дека ме погоди многу и многу ме боли ама реков ќе преживеам, само ти како ќе живееш со тоа не знам. Нека ти стои на совест тебе, не заборавај се се враќа се се плаќа, многу добро го знаеш ти тоа.
Идиот си ... и тоа го знаеш

Darlin' I miss you sooo much.... барем уште вечерва да останеше, ќе пукнам 3 дена без тебе, знајш? Те сакам премногууу :back:

Зарем не ти недостигам? Штета што знам дека те имам до мене, а сепак толку далеку од мене.... те сакам зарем не сфаќаш??? И ми недостигаш, премногу, дали некогаш ќе сфатиш дека ми требаш?!

Јуст пут јор липс тугедр, анд блоу...
Нема врска...све е безвеза, ми требаш повеќе од колку што мислев...
Кај и да е, за брзо време...таму сум.

колку ми е мило што повторно се чувме и се потсетивме на минатото кога бевме другари
ми ги разбуди чувствата кои мислев дека не постојат повеќе
знаеш ме заболе она твое прашање
lubovta kak ode? skolo?

како оди? - супер, но го кочи некои минати моменти кои не се забораваат туку така :(:(:(
ми недостигаш

Sexbomb, sexbomb, you`re a sex bomb
You can give it to me when I need to come along
Sexbomb, sexbomb, you`re my sexbomb
And baby you can turn me on huh huh jea:

yes:

Никогаш не верував дека ќе ми се случи нешто вакво... Прекрасен си со мене... Ти благодарам...:back:

Отидов на лечење од љубов,во бардовци или сега на одмор ќе идам да си легне се на своето,надвор од се надвор од чувствата и од тебе.

Ве сакам сите учесници на Blue Sky Summer School. Ви благодарам што бевте со мене и што ми го сменивте животот. Никогаш нема пак да бидеме сите на едно место, но се надевам дека ќе ве видам сите повторно.
Вашите насмевки, љубов и глупости никогаш нема да ги заборавам, зошто оставија голема трага во моето срце.
Мојата љубов секогаш ќе биде силна кон вас, без рзлика каде сте.

aaaaaaaaaaaaaaa javi mi seeeeee....
sakam da te slisnam mnogu...
uste 11 dena bez tebe....
mi falis...premnogu...
just pls come back

Ах мило,мило...не знам веќе што да ти кажам-СЕ е кажано...
Секој ден ме правиш се посреќна и посреќна...:back:

ме нервираш многууу...ама мојата љубов кон тебе е преголема...и едвај чекам да те видам вечер...

Sakam da ti kazam deka bevme sovrshen par i mozevme da imame prekrasna vrska , ako samo malku razmislese deka toa sto go baras od mene e premnogu , a ti samiot nemashe rascisteno so sebesi.Mnogu mi nedostigas ,no taka veke nemase smisla , i vaka e najdobro za dvajcata.Sloboden si..and i am FREE:je: ..

Мислам дека ... мејби ... ај‘м ин лове... те сакам.
floatingrv4.gif

Сакав само да ти кажам дека премногу ми недостигаш, а ти ме пренервира. Алал нека ти е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom