Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
19 месеци, љубов моја...

By the time you swear you're his,
Shivering and sighing,
And he vows his passion is
Infinite, undying -
Lady make note of this:
One of you is lying.

се надевам дека набрзо ќе ги надминеме недоразбирањата...:)

ја сакам од дното на мојата душа. ми недостигаш .елај побрзо до мен!

Thanks for the beаutiful night in Malta....Kisses for you

Сфатив дека љубовта која сум ја почуствувал кон таа што ја сакам е чиста опсесија дека форсирав некоја личност да ме сака.Сфатив дека никогаш не се ставив во нејзина кожа,дека форсирав премногу некад,гледав само за себе бев себичен,а никогаш не прашав дали она го чувстува ова што јас го чувстувам,без разлика дали сум личноста што ја сака или чувстува нешто.Хмм времето ќе го покаже своето.

злато спремај се вечерва... има да те изедам
fl.gif

те сакам пренајмногу :back:

Вечерва си поминав прекрасно....Те сакам

jas prva sum fatila decko, on ne fatil zenska... sto zarem trebase da sedam celo vreme i da placam po nego dodeka zivotot mi pominuva pred mene no bez mene...?! ne znam navistina sto e pravilno, tesko mi e, te sakam ama ne sum kriva za nisto, ti da ne bese tolku inaet ke se smirevme, a i da me sakase nemase da praes nekoi raboti i nemase da gi gubis sansite sto ti gi davav... ne, moram da te zaboravam!

Имај добар сон:back:

Iako nema da go procitas ova znaj deka mnogu te sakam i edvaj cekam da se vratis za da mozam pak da te vidam. Nemas poim kolku mi nedostigas. Te Sakam

Охохооо!!!Ова ми ја разубави вечерта ептееееен!!!I can't wait to fall in love with you,you can't wait to fall in love with me!!!:vozbud:

Секој дел од денот ме потсеќa на тебе.Премногу ми недостигаш.Мислам дека нема да можам да издржам повеке вака.

П.С Ке морам повторно да те инсталирам,мој најмил CS.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom