Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аллоооооооооооооо, порасни малку :uvo:
Филмај се малце ако ти е толку интересно, не дека ногу ми е гајле што ќе со мислиш.

sorry...знам дека стварно знам да бидам pain in the ass, али пробај да ме сватиш, напната сум пред испитиве и се ме курчи и се сваќам лично...те љубам сонце мое :back:

Вчера ми беше убаво,денес уштееееее поубаво.:vozbud: Не верував дека ке го направиш тоа што ми зборуваше,ама многу ми беше мило кога видов дека стварно си се потрудил да го направиш и дека навистина го направи.:back: Немаш појмаа колку бев кефој и коллку ми беше убаво.Нанананнаан ....те сакам те сакам..те сакам пупе...:back: :back: :back:

Неќам да бидам црна точка во твојот живот, да ме памтиш по негативните работи и да имаш лошо мислење за мене. Немој да ми кажуваш дека немаш планови или не знаеш што да правиш. Мислам дека ти давам доволно простор - скоро 2 недели. Размисли убаво, знаеш и самата дека неможеме ние двајца да бидеме другари после сето тоа што го имаме направено, после сите спомени...
Незнам вчера вечер дали ти пристигнаа поракит оти не ми врати никаков знак, но знаеш дека се би променил само за да бидеме двајцата заедно - ако ова не те прави задоволна тогаш ке направам било што за да бидеш само ти среќна (ако ова го прочита некој мој поблизок пријател или колега ке ме убие оти сум папучар)
п.с. не си давај надеж дека ако сега ме откачиш после 2/3 години кога ке се видиме ке бидеме заедно, т.е. има шанси ама нема да имам доверба како претходно, нема да гледам некоја иднина во таа врска како што гледав претходно. Искористи ги сега овие моменти на слабост кај мене за да ти простам. Ти кажав и сабајле - знаеш и самата дека врската сега ке ни биде подобра (и покрај тоа што и на претходната ни беше топ, ама апла никаква мана немаше освен тоа што искачавме само со твоите другари и тоа по кафичи - а знаеш дека јас не сум кафански човек - жалам тогаш) и ти мислеше поради тоа дека е монотоно?
до 28 можеш да донесеш три одлуки. Според мене најдобрата би била да си дадеш и да ми дадеш тест од неколку дена/недели.

Знај дека никогаш не сум љубел вака претходно и не верувам дека ке љубам некоја... Неќам да останеш мое сеќавање овој живот, туку моја инсипирација за живот...

Дури одкако те изгубив сватив колку те љубев...

и некам да си со мене поради сожалување, туку од љубов!

Јебеш, патетичен сум.​
Не му пожелувам ова да му се случи дури и на тој што ке мава сеир на постов. :(

:oftopic:...увек коа ја читам темава се ежам...колку е се од срце кажано:pipi:

.....колку би сакала сега да ти се јавам,и да те чујам ама не..доволно е за сега,ќе се видиме вечер,ааахххх дај нека дое 10 саатоот...или да ти се јавам?...те сакам бе ѕвере едно :vozbud:

Значи колку на жените погледот им е најголемото скриено оружје,можат да те срушат но и да те стопат.

Before I met you,
I was budly hurt from relationship that fell apart, I didnt wanna live no more I just wanted an end,I thought nothing could cure me My heart would never mend You walked into my problems and made them go away,I didn't wanna be with you,Cause I thought you'd hurt me,someday I gave you a chance to see if that was true,But something was different and you were something new,
Now I know what your love is truly about,your sweet, honest, and loveable, something i cn't live without.I hope that this love will last,Because you know I'll always love you, I hope we'll never part, because I know you love me too...

Хаха и таман коа мислев дека е се изгубено, ете си пак ти болво една ме бараш и јас нели како незнае- да- каже- да личност кога се работи за тешките повреди нанесени од тебе ами кој друг кажувам не ... И кугот се врти нели па сеа ти ме бркаш јас те пунам со ѓубре од корпиве хаха ... Те Сакам болво моја најлуда, и се додека не слушнам ИЗВИНИ ќе биде вака ... :bilover:

П.С Само да знаеш колку е тешко да изигравам незаинтересираност ! :r:

не можам а да не мислам на тебе...се сеќавам на секој твој збор, на секоја твоја реакција, на секој твој поглед кој е виновен за тоа што те сакам...зошто твоите погледи се такви...секогаш ме збунуваат...кога ќе ме погледнеш заборавам на сите грди зборови...зошто погледот ти е толку мил, нежен а кога ке прозбориш стануваш толку одвратен...зошто твојот поглед ме тера да помислам дека не е се така како што кажуваш дека е....толку комплицирана и мистериозна личност си...а токму тоа и ме привлекува најмногу...:pipi:

Никојпат нема да дознааш оти те сакам....You'll always be my best friend...

иди упм и ти и твоето глупаво однесување!!!! другари,како не!
ма сите нека идат упм..преку .!. веќе!!!!
cp.gif

Леле баш кога онака не очекувам, кога ништо не ми е испланирано, и кога најмалку треба да се појавиш пред мене-ти си тука! Те сакам!

...сакам да те вадам од такт... онака, у контра да ти влезам... :)

lelej src go brojam sekoj den do denot D... kao popot so grav4injata 6to go 4ekal Veligden... samo jas so poraki go 4ekam... nema veze.. u6te malku... ke pomine .. ke te gu6nam ke te baknam... ke te pregrnam.. ke te drzam za raka... leleleeeeeeeeeeeeeee ... zabegav... e toa ti e belja.. ti tamu jas vamu,..... MI NEDOSTIGA6 IDIOT4EEEEEEEEEEEEEE..
ne znam kako mozev da si go dozvoliam ovoj luksuz da te pustam vo srcevo... ako ako .. ke ti naplatam.. vo baknezi... ke nemoze6 cel zivot da se razdolzi6,,,,
ubavo da si pomine6 i pamet v glava...:pos2:

после тоа што ми го направи денес, ич не ми е мака што реагирав така, и што врската ни е на раб на раскинување

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom