Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми недостигаш, не е фер...
За еден месец ќе те видам:nesum:, а тоа е премногу..
Те сакам шекерно мое најубаво..:back:

Neznam sto da ti kazam, sakam da te vidam dosta e tolku, mada neznaes deka e nameneto za tebe

Фала мило...секоја вечер е се поубава и поубава...секој ден се повеќе те сакам и никогаш нема да престанам...:back:

Едно големо ИЗВИНИ.Го заслужваш тоа,не знам шо ми се дешава вечерва,не можам да се сфатам,не можам да се поднесам ни самата,денов ми е катастрофаааа.Ме мачат некои мисли,чувства на вина(поради Х причини),во главата се ми е хаос.Можеби нешто ме погоди од разговорот со мајка ми,можеби и ми недостигаат другарките,можеби ми недостигаат глупости што ги правевме,можеби ми треба и малку време со нив.Не велам дека не сакам со тебе,затоа што ми требаш најмногу од се` ти ми требаш и без тебе не можам.Едноставно ми треба малку време да поминам и со нив,да ја разбијам малку монотонија која почнува да владеј,ПОВТОРНО!Не сакам и не смеам да дозволам да се случи тоа,бидејки не сакам да те изгубам,сакам да сум со тебе засекогаш,мегутоа твојата љубомора,или што и да е ,како и да го нарекуваш ме спречува да направам некој потег.Не знам,треба да размислам некој нареден ден,кога главата ке ми биде почиста,сега сум преоптоварена со тешки мисли.

Кој ќе те чека до средина на јули, а у полоша варијанта до август. У пичку материну, не се може више вака!!!

Многу многу најмногу на светов ми е убаво коа сум со тебе или барем коа ќе ти го слушнам гласот... ова чуство не сум го имал до сега... ова чуство е најубаво на цел свет....

Danijel Djuric - Koga sada lazes

...

koga sada lazes
svojim mednim usnama
kome sada kazes
da je bolji nego ja
koga sada lazes
dok u oci gledas ga
kao sto si mene lagalaaa

da te vidov sinokja i posle toa cela vecer mi se rasipa, mnogu mi bese ubavo sto te vidov posebno koga se poglednavme i dvajcata vo oci, posebno koga se razminavme... ama taka mi e samo potesko, posle toa bev kako izgubena samo tebe te barav...

I love the way you look at me,I love the way you kiss me,Your lips so soft and smooth.I love that you are with me,And glad forever you are mine.

One more time, just enough to ease my mind.
Everything's fine, when it's only you and I...
And I cry because loss like this just don't make sense.
I try, but I just can't grasp why...

Го мислев сето она што ти го кажав вчера.:)

иако глумам малце поладна, не сум..напротив секој ден се повеќе и повеќе те сакам,ама ти треба малце ова,да осетиш дека и јас знам да бидам цврста и независна...и има ефект нели :wink:
те сакам будалче мое, и вечер ќе видиш :zlo:

Каснат од куче, ритнат од коњ, прегазен од слон, а единственото место кај што ме боли е овде, во срцево мое.

Ljubovta neka go vodi patot do site tvoi tajni i misterii na tvoeto srce,neka te napravi zena,neka site tvoi odgovori i odluki bidat pretopeni so sigurnost od mojata ljubov sto ja cuvstuvam sprema tebe:):smir:

Pak me zafrkna e za treta sansa tesko

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom