Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да ти кажам дека ми е тешко кога се понашаш онака... Дека не можам да те гледам сонеа само на метро од мене, да те гледам додека и се молиш а таа подмолно ми се смее влице бре! Не можам вака повеќе а и дугри ми ја праќаше песната леле само колку ме потсетува на тебе! Фак! Те сакам

обожавам кога се зафркаваме вака,се смееме,се 'тепаме'...
оти порано не беше вака?оти мораше сеа кога веќе не постои тоа 'ние' ??

Нема да заборавам. Не се грижи. :papa: А да и сеуште те сакам безразлика на околностите.

Само 20 минути сум без тебе, а веќе ми недостигаш.
Одвај чекам да дојде утре! :vozbud:

Sto i da se sluci nekogas pomegu nas znaj deka sekogas ke te sakam.Imas i ke imas zasekogas posebno mesto vo moeto srce.Zvuci kako prostalen govor, no nemam namera da se oprostuvam od tebe,barem ne vo narednite 70 godini..
Blagodarna sum sto imav sansa da go zapoznaam vistinskoto znacenje na ljubovta koe promeni mnogu nesta vo mene.
Dusata moja sekogas ke ti pripaga tebe.
Te ljubam.

Abe maski...kreteni...sekakvi...samo da iskoristat i da izneverat!!!Ne mi se veruva kakvi postojat!!!Edinstveno ke ti kazam deka seuste ludo te sakam,ama iskreno ne ja zasluzuvas mojata iskrena ljubov!!!Zosto???...hehe zosto si kreten,debil,seljak... Abe nemam zborovi(ova ne se odnesuva za site maski,zboram za eden kreten)

lele srcence.. koga ke te vidam... koga ke te gusnam... koga ke te pregrnam...
ali za ova malku ke pocekam... sega edinstveno mozam da uzivam dodeka gi citam tvoite poraki i muabetite na msn...
ama brzo ke pomine periodov...
i miss u i miss u i miss u....
sram da ti e kako mozes tolku da mi nedostigas.....

Твојата љубов ме направи подобра особа,Ти ме направи целосна,да знам да се радувам и на она малку што го добивам.
Те сакам,несакам и неможам без тебе.

Хмммм
неколку пати го напишав и го избришав она што сакав да ти го кажам...
Не знам да го кажам со зборови тоа што го чувствувам..

Едноставно: Фала ти што вечерва ме трпеше, што ми попушташе цела вечер и не дозволи да се скараме за глупости. Знам дека сум напорна, ама не можам да го променам тоа. Се трудам, давам се од себе ама не е лесно.
Btw прекрасно си поминав, вакви вечери заедно со сите луѓе кои ми значат секогаш ме расположуваат.
Фала....

оти си толку фин и добар спрема мене после се шо ти направив за да те откачам???????
и оти се навраќам на тебе кога знам дека не смеам?????
не сакам да ме сватиш погрешно,да добиеш лажна надеж,па да се чувствувам лошо после ако те повредам пак.. :(

Божеееее што правиш да ми е вака? Неее неможам со зборови да опишам што чувствувам спрема тебеее и како ми е кога сум во твоја близина,кога ме бакнуваш,кога сум во твоја преграткааа...уааааау.НАЈУБАВООО,НАЈУБАВИОООТ ДЕН во година и 4 месеци.Тенк јууууу.:wub:

И шо сакаш сеа точак да ти купам.Не ти верувам беееееееее:nenene:

ама:back:

Во врска со љубовта сакам да ти кажам ДАЛИ ЗНАЕШ КАКО БОЛИ НА МАШКИ ОБРАЗ СОЛЗА!?!?!?!?!?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom