Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе те вртам како сијалица. Во два правци.

Припази се :)

Тешко беше,ама веројатно успеав да те преболам

Bang Bang
He shot me down
Bang Bang
I hit the ground
Bang Bang
That awful sound
Bang Bang
My baby shot me down

Те љубам мило, иначе се разболев незнам од што. Мислам немам температура ама крајници, синуси, главоболки... ми се тресат рацете... ладно ми е... најверојатно од капсулите.
Иначе немој да се љутиш но ти го најдов пассот на МСН и ти го сменив.
Јави ми на работа за да ти го кажам кој е.
п.с. не се секирај не ти читав логови, не ни можам оти сите логови се кај тебе во компјутер.

Значи дај Боже да се преправаш дека не сфаќаш, бидејќи ако стварно не сфаќаш, тоа значи дека имаш неверојатно низок коефициент на интелигенција

Ок. После цел оној разговор, после се она ... Абе колку и да ми кажуваш праиш една задоволна фаца кога си до неа! Многу ме нервира-а не сум њубоморна бидејки можи она вода да ми носи! Не бе, шала на стана, али вистина го приметив тоа денес, али не разбирам многу работи... Ај после се ќе разјасниме ... се надевам
dx.gif

Злато, не сум јас тој кој што треба да се средам, да се стабилизирам и смирам. туку ти. ако ти го направиш тој чекор и на мене ке ми биде многу подобро.
те љубам!

незнам зошто ми правиш вака понекогаш си супер кога сум јас во прашање некогаш ич на памет не ме редиш исто ко да не постојам не можам повеќе вака:nenene:

TpH_Bo_OkO напиша:
Леле летово...
еј не ти требаше ова... и минатото лето не бев некои извесни 2 месеци со мојата љубов и ова лето најверојатно...

како и да е знам дека поентата ти беше за нешто друго... ама јас кога ке се потсетам дека летово... ке ми биде ужасно, ке бидам сам...

аман Анке, мораш ли да идеш демир хисар???

Издржи ...те молам...знаеш дека имаш максимална подршка од мене...
Те сакам мило многу...
п.с .денеска беше најнајнајнајубаво .....

Те ОБОЖАВААААААААААААМ! Не сакам никогаш да те заборавам. тебе, твојата прекрасна насмевка... Незнам едноставно сиииииииииииииии wooooooooooooo. Мило ми е што пак моѓам да го слушнам твојот глас иако само слушам здраво, како си? :)

Фала...на се :) иако веќе ми недостигаш...се надевам не за долго, пак...

Не ми се верува дека повторно истото ми го правиш...секоја чест:icon_frow

Добро утро...ми беше мило што ти ми беше првото нешто во мислите кога се будев :) Така сакаше нели? :) Се надевам дека барем дур работам ќе ме оставиш малце на само да не заебам нешто работа исто кога за малце ти ќе се судреше :)...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom