Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме уништи тотално,не се препознавам ни која сум,а толку многу ми недостигаш покрај мене.Благодарение на тебе го поминав најубавиот ден во солзи,цела вечер не затворив ни око,најлошиот Велигден во мојот живот.Дали ти ќе научиш некогаш да се јавиш и објасниш што е проблемот и дека некој неможе ни да дише без тебе.Не ми текнува ни една добра причина зошто Те сакам,но знам дека Те сакам колку животов.
На помислата, дека ќе те изгубам засекогаш, снемав воздух во градите,неможам да се опоравам.

Spending my time,Watching the days go by.
Feeling so small,I stare at the wall,
Hoping that you think of me too.

... дека незнам со што те имам заслужено ... откако те знам, јас сум најсреќната девојка на светов, без оглед дали го покажувам тоа или не ... лилааа!:zaljuben:

Колку не ми се иде во вторник во школо, кога ќе ми текне ми се плаче:(
Ама кога ќе ми текне дека тогаш ќе те видам, едвај чекам:vozbud:

Te sakam, mi trebas kako nikogas do sega, sakam da zaspijam dodeka ti me guskas i mi sepkas deka me sakas najveke na celiot svet.........

Фала ти за прекрасниот Велигден

Синока, ме повреди многу! Многу, но само за едно сум задоволна, за тоа што се ти кажав во лице се што ми тежеше...се надевам дека ја свати поентата!

Ќе ја запознаеш слободата како вест во весник...ооооо...и се што луѓето прават во нејзино име а против неа...оооо...благодарам што ме научи како да бидам среќна и слободна...:back: , твоја засекогаш! :)

Чекај чекај... која е ова DC дуксерица јас шо не ја знам а шо ти стојт ногу убо??????? ааах душа..
И носи ја косата во реп, не си ти за пуштена коса, те мрзит да ја ставаш зад уши :)

Сакам да кажам само дека многу ми недостига моето малецко бебенце кое многу си го сакаааамммм.... едвај чекам да се видиме:back::smir:

Moze patot ke te donese na forumov pa sakam da ti kazam deka sekogas ima nekoj koj te saka povekje otkolku sto veruvas ili mozes da zamislis !!:back:

...леле значи ти се нешто најслаткоооо..најубавоо бебенце мое..срце..те обожавам..усфари..Те сакам..незнаеш тоа:)фала за тоа вчера..:back:беше..

Уште не можам да верувам дека заради тоа се скаравме!!!Ама знај мн ми е глупо и ме повредува што мислиш дека те лажам:(

Сонце мое, те сакам ...:devojkr::kiss::gyh: Ќе те убијам беееееее (од што те сакам :pos:) ...:bbeutr::bilo::bilokojzbor:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom