Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sakam da svatis deka te sakam mn i deka nema sansi da se otkazam od tebe..mozam da ziveam i bez tebe-ne e do toa rabotata..te sakam mn no mozam bez da stradam da ziveam i bez tebe....no jas sakam da ja oziveam nasata ljubov...znam deka go cuvstvuvas istoto sprema mene no znam i deka sme mn razlicni....dodeka jas ti ja pokazuvam sekojdnevno svojata ljubov ti se pravis gord, ja digas glavata i se pravis kako da ne te interesiram...koga go nasocuvam mojot pogled kon tebe ti ja vrtis glavata....ne sakas da se soocis so mojot pogled...znaes mn dobro deka pogledot te izdava...a koga jas go trgnuvam pogledot ti zjapas vo mene...e zlatce, de daj objansi sto treba toa da znaci a???? sto moze toa da znaci? sto mozat da znacat site tie pogledi od tebe a? cuvstvuvam deka ne sum ti indiferntna...neee nema sansi...pa ti begas od mene...da ne cuvstvuvase nisto ne ke ti bese tolku sram od mene
nema veza...razlicni sme si nie...me povredi mn no pocnuvam da svakam deka ljubovta ne e se vo zivotot....ne deka prestanav da te sakam tuku vo zivotot ima dr ubavi nesto sto treba da gi uzivam...a ne da se zatvaram vo sobata i da se deprimiram kako sto toa mi se sluci eden od izminatite meseci...no toa mi bese prvoto bolno iskustvo, a sea e poinaku...kako sto se veli: toa sto nemoze da te ubie-ke te napravi posilen...e pa toa mi se sluci mene...i svativ mn nesta...doziveav silen udar, nemozes ni da zamislis kolku mi e bilo tesko...bez zelba da ziveam-so zelba da se samoubiam...
eeeeeeee toa vreme izmina zlatce...seto toa sto mi go napravi, seta boka sto mi ja nanese me napravi mn mn posilna....ja bev i pred toa silna no ne bev doziveala takva slicna bolka dotogas...i zatoa sea sum posilna, i nema sansi povtorno da mi go priredis istoto....:nenene:
,ova ne sum jas....