Уау! Кој збор би доловил кул али онака ептен кул, ненормално забегано, откачено, опуштено, прекрасно...? Така си пројдов првиот дел од вечерта)
Вториот беше само кул, али океј беше!
Те сакам мило ***
не жалам повеке по тебе...не дека се отажувам никогаш нема...но сватив дека треба да продолжам понатаму и дека можам и без тебе...сеа сум си срекна и некам ништо да ми се расипе...мислам и дека си најдов подобар од тебе...хихихи
nemam sto da ti kazam...se sto nekogas mi bese strav da ti kazam-ti kazav...se e kazano...se e zavrseno megju nas...sega ostavam samo vremeto da kaze toa sto ima da kaze
Ти немаш право да прашаш како ми е без тебе и дали сум сам, оваа рана на душа ќе ми ја зашие време, и ќе заборавам. Со тебе сакам да сум ладен АМА НИКОГАШ НЕМА ДА МОЖАМ ДА БИДАМ
ЗНАМ ДЕКА ЉУБИШ КО ШТО НЕЗНАМ ДА ЉУБАМ ЈАС ОУЈЕЕ И ЗНАМ ДЕКА САКАШ КО ШТО НЕЗНАЕВ ЈААААС.
СакаВ плавуши сакаВ плавуши сакаВ да ги гледам насмеани до уши Сега те сакам само тебе.
Спиј убаво кај и да си и со кој и да си
Видов прекрасни зелени очиња и знам дека ке ми дозволиш да ги видам пак мило ми е што се упознавме и што толку убаво се смеевме :helou:
спиј слатко и убаво пријатна нок
знам дека можеби се однесував малце себично,ако воопшто беше така,само знам дека се чувствувам глупаво..
ти ме исполнуваш!!!!!и ќе се потрудам да биде се во најдобар ред....
Toa so si daleku od mene me ubiva,Pomislata deka mozebi si vo pregratka na drug me izluduva,no so da pravam moram da se pomiram so sudbinata,ednistveno so mozam da napravam eve vaka da ti kazam deka kolku i da si daleku od mene te sakam i ne mozam bez tebe.
spij mi ubavo srcence.
Mislis li deka si golem fraer ako setas so poveke devojki???? Epa ne si...
Ne znam zosto voopsto dozvoliv da me pregrnes?!Zosto dozvoliv taka da me drzis za raka....?
Neee, ne mozam da te svatam ma kolku i da se trudam...
Navistina znaes da se odnesuvas paradoksalno. Mi ja napravi ovaa vecer najubava ,a vo edno i naaaaajglupava vo mojot zivot.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.