Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е така ми е кога се загледувам секогаш во погрешни типци.Ама надежта последна умира,нели :smir:

Нов ден. Ај Боже Здравје па можда ќе се опаметиш:smir:

Сеуште мислиш дека сум неверојатна?:)

Кој кур ти е филмот?!?!?
Ме нервираш!
Те молам не биди ваков, те молам!:cry:

оукеј!
pd1007690.jpg

te sakam zlatce moe najmilo
p.s vcera bese mn jak vo...abe znaes ti vo sto,obleci gi i dr pat;)

Викенд! Супер ден! Конечно ќе се видиме! Леле каков план имам смислено не си свесен,батка!:zlo:

So dusa go cekav vikendov, a i samata ne znam zosto. Se nadevam deka ke mi se isplati cekanjeto.
ah.gif

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]I guess the bottom line is that I will always Love you no matter what.. I know one day I will meet someone and have them totally capture my heart.. but it`s not going to be anything like the way you did... You have a part of me that no one else will ever have..and the sad thing you dont even have a clue.. you could care less.[/FONT]

...ako mi se ponashash ushte malce taka so trikovi praenje...ke te izbrisham od memorijava moja momentalno...e taka.

Пијам милкшејк од јагода.Ми се навраќаат стари спомени:wub:

Џабе пишиш пораки ... свати дека згреши нешто ? баш ме заболе таквото а пак сега имаш време на нет да седниш и да читаш на форумов ? фино порано никако немаше време да седниш на мсн е па ако го прочиташ ова имам еден поздрав до тебе :baeh:, а да и те имам блокирано и избришано од на мсн :helou:

зошто бе можам секоја секунда да ти кажувам „те сакам„ и пак да не ми е доста, зошто имам потреба од твојот глас, од твоето смеење кое ми го топли срцето...не можам да ја извадам сликата кога те гледав како се смееш најубаво на свет, како ти светкаат очите и низ сите луѓе успеваш да ме најдеш мене и да ми кажеш дека ме сакаш...зошто секој здив кога не си покрај мене ми е пропала инвестиција, а будењето насабајле непотребна тортура...епа знаеш зошто...прибидејќи те љубам со целово мое срце, е затоа! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom