Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мноогу си срце, али знаеш и на моменти да ме изнервираш...а башка или не приметуваш или се правиш наудрен... А БЕ ДОБРО, треба ли да ти нацртам дека те СВИЃАМ!!!

Али ај... јас сум трпелива... знам, осеќам дека има нешто помеѓу нас.

...zasto ma me prashuesh zasto nosam naochari sea???...aj ke ti kazam sea...cucke, od sto mi se ebe ne mi se glea...

Ми го креваш, може да ми го спуштиШ??

Ми го спушти. Притисокот. Тоа се вика љубоФФ.

Убаво си поминав на кафе со тебе и пак ги видов тие очики мн.мн. убави
чекор по чекор бај бај:back:

те љубам мило.... еј утре во густо на вечера ти текиња прајме година и 4 месеци.

2173kq8.gif
ПАНДЕТО TE СAKAAAAAAAAAA

Why does my heart feels so bad:raz:хмммм...couz:love3:but you don't love me

I'd die for you
I'd cry for you
I'd do anything
I'd lie for you
You know it's true
Baby I'd die for you
I'd die for you
I'd cry for you
If it came right down to me and you
You know it's true, Baby I'd die for you

Те сакам мило:back:

е ако сеа, чуди се што е, трпииии...гајле ми е...ја демек не сум зафатена, ама увек наоѓам време, ти уште шетај...сега јас не сум достапна, а ти ако сакаш и плачи...

Не знам ни зошто воопшто помислувам на тебе... Кога не би требало. toae:

Слабо можам да те прочитам...Ама очигледно е дека не сме на иста фреквенција.

Со новата фризура ми личиш на глувче, ама нема врска мене пак си ми најубав:vljubeno:

п.с. неможам веќе, пукнав:icon_frow

Колку ми фалиш сеа ми иде да ти се џитнам и да те гушнам!!!ААА ќе видиш ти утре:zlo:

Nemas pojma kolku te sakam, kolku mi falis i kolku nemozam da go do4ekam naredniot vikend za da te vidam... Ponekogas se prasuvam zasto bas sudbinata taka si poigruva so mene i zasto sme razdeleni so kilometri... Od edna strana ne sakam da projdat ovie 2 meseci a koga ke pomislam na tebe sakam vednas da gi snema, zasto znam deka za 2 meseci ke bideme mnogu cestooo togeather. Ma te sakam!!!! :wub: :wub: :wub:

Откако сум со тебе, ја прославив најубавата Нова Година, најубавиот Свети Валентин и најубавиот роденден! Ти благодарам за сето тоа, и само сакам да ти кажам дека ме правиш да бидам најсреќната девојка на светов!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom