Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
i jas sakam da se zaljubam u nekoja so ke bide do mene tuka so ke mozam da ja gledam sekoj den bez ogled na se i sl...:)

Верувај ми мене.. верувај на љубовта. Верувај на она што може она да го направи.. Те љубам! Во овие букви се крие она убавото.. Тие се твои и ќе останат твои... Секогаш.

Ми недостигаш.

сакам да престанеме да се караме..сакам да сум со тебе,сакам да си стално до мене.. преубо ми е со тебе.

Ej се вратив од одмор и оппп....те видов и баш сум среќнааааааааааааааааа..анд ин лове...и м...:back:

Milo, ushte tri dena i kje bideme zaedno! I nikoj nema da ne razdeli...
Te ljubam povekje od sekogash!

Збунета веке незнам ,денес те спуштија баги баги на земја ,ти го покажаја кај ти е твоето право место во МОЈОТ живот.Ама сепак не можам да ти се скарам,оти не ми е сеедно и те сакам.

Најмило,
Не се плаши од своите пороци и слабости. Од ништо толку не се плашат другите луѓе, колку од храброста на некој, да биде таков, каков што е.
Минатото навистина беше сјајно, но, во него повеќе не можеме да се вратиме. Мораме да ја прифатиме иднината и полека да се навикнуваме на неа.
Можеби ти се чини лесно да се каже ова, но доколку ме познаваш, а ме познаваш добро, знаеш колку многу ми е тешко, и по прв пат во животот, не ми успева да се снајдам во ситуацијата и да смислам начин, како да ја преживеам.
Знам само, дека секој ден без тебе, ќе биде страшен, ужасно ќе ми недостасуваш.
Многу, многу, мноооогууууу те сакам.
Јас.

незнам бре што да ти кажам сеа те чекам на MSN ама те нема. Се мислам дали моево срце те сака или не.

Sakam da te vidam...Strasno mi falis...Sakam da si dojdes...

Сакам да ти кажам дека ебанката вечерва ( јес дека траеше малце пократко од вообичаеното) али бев задоволна, да се надеваме дека ке се вратиме на старото.

Љубовта ја нема..... сите зборат за неа, се спомнува насекаде во секоја книга, филм, во муабет.... ама во реалноста не постои, празно, пусто...... без капка љубов....

Глејте деца... нека се испоколат ако сакаат Израел и Либан, и Али нека земе пола држава, и вера ќе сменам ако треба... ама дајте да ја видам и да имам сила да и кажам... Ај малку само сила... пола да и кажам, збор барем. Да не умрам од трема...
Знаеш што, ај заеби, не ми треба да ја видам, ќе ме удри срце нема да доживеам да ми одговори. Не треба фала...

za nego...
"Final Goodbye"

[Verse 1]
I never should of waited so long to say
What I've always known since the very first day
Thought that you would stay forever with me
But the time has come to leave

[Chorus]
Before we turn out the lights and close our eyes
I'll tell you a secret I've held all my life
Its you that I live for, and for you I die
So I'll Lay here with you til the final goodbye

[Verse 2]
Hold, draw me close, close to my lips
Listen intently as I tell you this
Outside the world wages its rewards, I'll rest in peace as long as you know

[Chorus]
Its you that I live for, and for you I die
So I'll Lay here with you til the final goodbye

[Bridge]
Promise you our love will carry on
Until you turn eternal, we belong

[Chorus:]
It's you that I live for, and for you I die
So I'll lay here with you till the final goodbye

His respectful lips for the last time
And spell out the lyrics to love in the sky
Its you that I live for and for you I die
So I'll lay here with you till the final goodbye

Goodbye

Збунета сум, чудно ми е, не знам што чувствувам, а што не чувствувам, не знам дали е добро што те видов, или е лошо, не знам дали треба да си продолжам по старо, или треба да продолжам да одам напред, не знам дали ми се свиѓаш како некогаш што ми се свиѓаше, или дали само ме фаќа носталгија да се вратам на она старото, дали можда се плашам да продолжам напред, и мислам дека ќе ми биде полошо отколку тогаш, или пак можда тој е подобар од тебе... Се плашам од новости, и се плашам дане зафркнам...
Немам одговори на многу прашања, и тоа ме мачи:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom