Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да го вратам вчерашниот ден пак, и да избришам 5 минути од него, или пак да додадам нешто во сето тоа што го реков.

abe ne e fer. kako moze ponekogas tolklu mn da me nerviras a sekoj den se poveke i poveke da te sakam. so si ti?????????? covek ili nekoj izrod, magnet. pa leleeeeeeee, aman veke ke crknam, ama pak ke te sakam:baeh: tra la la la lala

Низ очи тага ми се прелива, ноќва за тебе солза блеснува. Без тебе времене поминува,срце со памет војни војува!

еј друг пат земи подобри филмови и глеј брат ти да не упадне пак

Важи срц, ама што сум јас крива што брат ми е кретен? Знаеш зашто е љубоморен хи хи хи

Колку што некогаш те сакав..сега толку те мразам!Ни самата не сум свесна колку многу е тоа!
Можеби си идиот али јас сум поголем од тебе..затоа што те сакав некогаш!Какво лицемерие!Ц ц ц...Не е битно..со среќа понатака во животот само помири се со фактот дека бев најдоброто нешто што ти се десило во животот!:bip:

Iako si negde vo spania jas sekogas ke mislam na tebe.Mozebi nikogas nema da te se sretnam poveke no sekogas ke ima mesto za tebe vo moevo srce.Bev so tebe ama ne dovolno.Koga se potsetuvam na tebe mi ide da placam i nema nikogas da te zaboravam.TE SAKAM PATRICIA

sakam da ti kazam deka sekoja nok koja ja pominavme zaedno bese najubavoto dozivuvanje u mojov zivot, deka sekoj dopir bese celosno budenje na moive peperutki. tvoite baknezi me naezuvaa do koski...
se zaljubiv vo tebe kako nekoja nenormalna.. po cel den mislam samo na momentite minati zaedno...
so celoto srce cekam da te vidam i da mineme barem use edna nok zaedno... samo uste toa sakam zas znam deka nikad vise nema da bideme zaedno....
p.s: barem da mozev da go vratam vremeto i da te odbijam za da ne stradam sea, ali ako go napraev toa nemase da go pocuvstvuvam toa sto sega se slucuva so mene....
te sakam bre budalo

Божем случајно, забавено и филмски, само рака подај ми и тајно стисни...

По тебе, кај што газеш мојот поглед бакнува, моето срце стапки ти одбројува, гори надеж ден да дојде твојот чекор кон мене да појде....

Абе ајде враќај се од одмор ту..

Се што е убаво кратко трае..но честопати тоа краткото останува засекогаш!

kolku samo sakam da ti kazam deka se kaam i deka ne mozam bez tebe. te sakam iskreno, so celo moe srce i dusa. ne znam dali i ti mene me sakas tolku mnogu kako porano. bi sakala da veruvam vo toa ama ne e dovolno prisutno do mene, ti ne si dovolno prisuten do mene. znam deka ova sega sto go baram deka ne go zasluzuvam. znam deka sum zlobna ponekogas, no veruvaj toa ne moeto vistinsko jas, toa e samo koga sum povredena. mozebi sum mala, mozebi suste nekoj raboti gi nemam nauceno no jas edno znam, te sakam. ti na toa me nauci. minatoto go posakuvam i neprekinato go sonuvam, no toa go nema, i znam deka sega sledi surovata vistina, vremeto koga treba da porasnam, vremeto koga treba da svatam deka vo ovoj svet sum opkruzena so mn luge koi me sakaat, i deka oni ke bidat do mene, ama deka treba jas da naucam sama da se snaogam vo ovoj svet. a jas sum vo momentov tolku istostena sto ti mi trebas, zavisna sum od tebe. znam deka ti nema da dojdes oti nemas pricina za da dojdes, jas ja dzitnav vo vardar taa pricina. samo da ti kazam FALA za se sto napravi za mene i za so mi prosti, a sepak si tuka da me osvestis i da me posovetuvas. te sakam

Знам дека нема да те видам повторно, ама беше убаво додека траеше... И незаборавно :wub:

Pominav prekrasen odmor so tebe.Te sakam najmnogu

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom