Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден, иако си далеку од мене и со душа и со тело :tapp:

Могу ќе ми недостигаш!!!! Ни самата не сум сеуште свесна дали те сакам.....Се се одвива премногу брзо.....Но ти си ептен мил и сладок, на секоја секунда помислувам на тебе. Каде си, што правиш.... Дали ти мислиш на мене....

Вчера си поминав преубаво со тебе! Знам дека го знаеш тоа..Колку само сакам никогаш да не заврши ова. Се е како еден сладок сон...... се надевам дека нема да заврши.....
Само незнам како ќе издржам 20 дена без тебе!:wub: :wub:

Znaes da napravis da se osekam posebno,da mi dades sila,da se smees na moite gluposti,da bides krajno ljubomoren,ama na onoj sladok nacin,znaes da me sfatis i da mi prostis koga si mi ventil za site nervozi sto mi gi sozdavaat drugite a sepak da ne mi se nalutis.......Fala ti za prekrasnata vecera vo koza nostra

се шекнав тотално и светот ми е преубав и забавен кога сум во Маракана

Сакам бре да те видаааааааааааам!
Се навикнав да те гледам секој ден и со тоа шо вчера не те видов, одма помислувам на глупости.
Кај си сегааааааааа?:(
Ако не те видам и денес, да знаеш коа ќе те видам коските ќе ти ги скршам, ама од гушкање:)
Знам дека ќе се чудиш шо ми е финтата, после толку дерење, викање, хистерија, шамари, да дојдам да те гушнам, ама знам дека нема да ти е многу гајле шо било пред тоа, зашо знам дека веднаш ќе заборавиш на се, и ти ќе ме гушниш уште посилно:)

Ти само буди тамна сена, за мене стижу лепша времена, улице нове, нова лица и једно небо препуно птица.Неком чеш бити добра жена одана, верна и поштена, све нек ти буде други неко, ти само буди довољно далеко!

imas preubavi oci...:wub: (i mnogu povekje od toa)

Вчера за прв пат си поминав многу добро, а бев без тебе. Прв пат се чуствувам така после една година и повеќе. Не знам што е проблемот дали го нема тој сјај веке мегу нас, дали оти оддамна не бев поминал толку време во толку големо и добро женско друштво, не знам.:toe: Би сакал некај да ми даде некој совет (некој поискусен) да знам што да правам и да знам што следува понатаму со нас. Се надевам нема да е на лошо.:( :se_ molam :cry:

Во врска со љубовта сакам да кажам...дека е многу зафркната работа, ама ја обожавам

Sakam da kazam deka i samata si se voshituvam kako za tolku kratko vreme uspeav da te zaboravam...izgleda poradi toa sto ne vredese.Fala bogu pocnav da se zaljubuvam vo drug covek,mozebi toa mi pomaga da te isfrlam od srceto.

Ти се молам оди си конечно од мене, напушти го моето срце веќе еднаш за секогаш, остави ме да си продолжам среќно, без тебе, во животот...

It's nice to love someone without the doubt of being hurt (much) :twisted: (:lud:)

Сакам да кажам дека баш би била среќна ако расќинеш со женска ти и се фатиме повторно јас и ти.......ама за жал можам само да те гледам, а не да те имам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom