Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да ти кажам дека.... многу те сакам и страдам, но никогаш нема ЈАС да го направам првиот чекор... се зависи од тебе бејби :cry:

Без бриге, не ме интересира он веќе.

Ама ти од друга страна... :devil3:

чувај ми се таму у големио далечен град сонце... и зачувај трошкичка љубов да остане за мене, сакам да ја осетам коа па ке те гушнам силно силно бејбе тебе!!!

No matter what they say...what they known :).. I LOVE YOU that's all.. :)

And I miss you ! .. And I dream of you ! :back:

I love you my hanny bunny....... my AU... :wub:

Интересна беше оваа женска вечер што ја поминав со другарките, но верувај дека едвај чекам да те видам. Има да те изгушкам за целиов денешен ден. :):):) Ми недостигаш злато.

Ти смееш да се лигавиш. и искачаш и да се забавуваш, а јас ако сум излегол, е тогаш одма се љутиш,

Па да ти кажам искрено К*Р ме боли, однесувањето ти е како на дете:tapp:

Уште те држела лутината, па и другарките на твоја страна, не знам што сум ти згрешил, што случајно сум искочил и така се поодбивна ми стануваш, ке си ги скратам сам маките јас, не се секирај , џабе таман ке речеш дека до тебе имаш нешто, вредно, но сите се исти гомна:tapp:

Не го очекував ова од тебе...
Мислев дека ќе си постабилна и дека ќе одлучиш да минеме низ се... А ете го веќе на првиот проблем возот застана и се' расипа...

Енивеј, те сакам ко никоја до сеа... тоа да си го запаметиш засекогаш во твојот живот... не ти симнувам ѕвезди, не, не... ама тоа најискрено го чувствувам во моето срце - длабоко во него!!!

Ако некогаш одлучиш подругачие, знаеш кај сум...:smir:

Чуден е спокојот кој што се крие во сите малечки пластични моменти, убав е, пријатен, а мирисот не му се заборава.
Дури и гревовите кои што не се препознаваат тогаш изгледаат благородно.
Ммм ... мирисот на дожд и капучино.
:back:

Додека изминуваат досадните часови во затворот, јас се мислам, кој го допира твојот задник ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom