Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
21 месец
699 дена
16 776 часа
1 006 560 минути
60 393 600 секунди

...

and it just keeps getting better
369338xhoap38f9d.gif

Сонце ќе ми недостигаш :( т.е. веќе ми недостигаш... сакам побрзо да си дојдеш :(

...Te сакам најмногу...злато,ти си ми најубавото нешто што ми се случило во животов...Секој ден му се заблагодарувам на Господ што те донесе во мојот живот, за да ми го смениш за 360 степени (на подобро, секако)...животу, не можам без тебе, секоја секунда помината без твојата насмевка, твојот поглед, твоите бакнежи, твоите прегратки е како цела вечност...Те сакам те сакам те сакаааамммм!!!! И ке те сакам...Forever (as you said)....Ангелу...фала фала фала ти премногу за сите прекрасни моменти кои ги имаме поминато заедно, и кои допрва ке ги поминуваме...Фала за секоја насмевка од која чувствувам дека срцево ке ми излета од градите („Волим осмијех твој, баш добро ти стои...“, знаеш)...Фала за секој поглед, длабок, искрен и полн со љубов без кој не би можела да живеам...Едноставно, фала за се...за љубовта....Злато, што и да речам не е ни приближно блиску до тоа како се чувствувам и ни приближно не може да ти опише колку те обожавам....Те сакам ангелу...Те Сакам!!!

:smir: Немат љутиш, утре ќе ти кажам. :back:

Само моја си, нека им врие на другите! :pipi: Те сакам мило, убаво да спиеш :back:

Miss U so much... ajde doagaj pobrzo nemozam veke da izdrzam :( :(:back: lov ya:pipi:

Зш не те запознав порано...:nesum:

...some things are meant to be like that...:nesum:ugh...

И на крајот, пак ти простив се. Колку и да сакам да сум принципиелна не можам, ТЕ САКАМ и тоа е посилно од мене...

Сакам да ти кажам дека колку и да ме молиш неможам а да не заплачам.......

Зашто мораш да се селиш??:(
Само да знаеш дека те сакам и секогаш ќе те сакам без разлика на тоа колку сме далеку ....

Нема да те заборавам , нема да те изневерам....
Само сакам почесто да те гледам :( ....
Те сакам највеќе..

Како сега ќе живеам без тебе ?? Какооо :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom