Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
...I povtorno tvojot lik gi zarobuva moite misli...
Togas gi zatvaram ocite i te cuvstvuvam blizu do mene. Gusnata so tebe plovam niz vremeto. Gi gledam tvoite oci i te posakuvam, ja imam taa edinstvena sansa da bidam so tebe.
Potoa se budam gi otvaram ocite i sfakam deka ova e drugo vreme , a nasiot nareden sostanok ne bi bil vo ovoj svet.

А где си тииии,љубавииии?:)

Ела побрзо на МСН,сакам да те читнам.
fs.gif

Ke te iskrsam...taka da si znaes!!!!Postavuvas smotani prasanja...smotani kako tebe,tutunce edno:)hihihihi mwa

Се осеќам ко Тоше...И сите ве сакам!:icon_razz

Ловам нешто со третава чакра незнам што е али осеќам дека е нешто посебно нешто најдобро и како да сум бесконечно опијанет од твојата магичност која непрестајно ја ловам од внатре, како непресушен извор кој привлекува и се надевам дека ќе биде доволно силен да те привлече.

Sto mi napravi pa pocnav tolku da mislam na tebe?
db.gif
Ajde dojdi na msn, veke mi nedostigas.
dc.gif

Одделувањето од тебе ми е најтешко........ Поради истата причина што едвај го чекам моментот за пак да си бидеме заедно:back:

abe mislis da se javis ili da prevzemam merki?

повторно се заљубувам во тебе(по 100ти пат
ae.gif
)

NIppI напиша:
повторно се заљубувам во тебе(по 100ти пат
ae.gif
)

ne mi se veruva :) ja otvoriv temava i istovo sakav da go napisham :) cccc :)

POVTORNO SE ZALJUBUVAM VO TEBE!!! ama i ce dodadam nesto... koga ce sfatis kolku mi znacese :(

**Close ur eyes..., Relax ur body and stop breathing as long as U can. Now breath... I miss u as much as u missed the air.**:back:

ne e romanticno i bi bilo izlisno koa bi pisala deka te sakam koga veke go znaes toa samo ke kazam NEMOZAM BEZ TEBE

Е чекај си сеа 3 недели...8)

Стави си еднаш веќе во тоа твое најслатко главче дека ТЕ САКАМ:back::back::back::back::back::back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom