Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И после шест години...пак не те вадам од глава...:nesum:

____xxxxxxxxxx______xxxxxxxxxxx____
___xxxxxxxxxxxxx___ xxxxxxxxxxxxx___
___xxxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxxxxxxxx___
___xxxxxxxx xx xxxxxxxxxxxxxxxxxxx___
____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx___
_____ xx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx____
______xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx______
_ _______xxxxxxxxxxxxxxxxxxx________
___________xxxxxxxxxxxxx________ __
_____________xxxxxxXxx____________
______________xxxxxx______ __ __ ____
_______________xxxx_______________
________________xx______ __ _______

Те сакам.

Мило ми е што расчистивме мн работи.Сакам вака да бидеме отворени.Лав ја вери мач:wub::back:

Колку и да е он до мене, сепак ти ми значиш доволно, срце...мило ми е дека можеш да ме издржиш ваква каква што сум, променлива...фала за се што правиш, ќе се трудам повеќе да занеш, те сакам!:back:

:back::back::back::back::back:ТЕ ЉУБАМ:back::back::back::back::back:

колку што вистината помогнува, толку и дупло повеќе лагата одмогнува

Те мислам!До кога ли трае таа журка!?:nesum:

Со оглед на тоа дека сите се фини и разнежнети... јас имам да кажам нешто... ФАК ОФ... и ти и се со тебе, и се околу тебе... лав лав лав... џст гет даун енд блоу ми...:pusk: :violent1:

jas idam ponataka so ili bez tebe :)

p.s. catch me if u can

не поминува ден да не помислам на тебе, да не се сетам на оној посебен миг,како ли ке те заборавм,зошто е толку тешко да не помислам на тебе зошто неможам да престанам да те спомнувам и постојано да зборам за тебе??????????????????????????

Уууу, вчера беше добро!
Те сакам злато, ќе ти покажам наскоро колку;)

kade siii ????? mislis li na mene ?? love yaaaaa mwaahh

штета што вечер нема да се сексаме, но сепак те сакам...

Ovoj pat navistina e taka kako sto rekov,zatoa sto veke mi se smaci ovaa "igra",me povredi najmnogu do sega,iako znam deka i jas tebe,no barem si priznavam.Golem si i pameten ke me sfatis...imaj si ubav zivot,najdi si nekoja sto navistina ke ti vrati na nacin kako sto sakas...mene nemozes da me zacuvas vaka...boli...mozes da izvadis se na videlina,mozes da kazes se na site,toa e tvoe i iskreno voopsto ne mi e gajle,samo da znaes krugot se vrti,a jas sekogas vrakam...a i znaes kako boli togas...Nikogas nema da doznaes deka...i taka poveke ne e vazno...jas si odam,nekade na drugo mesto mi e verojatno srekata,vakva ili takva...Od utre nema kako nekogas...toa e vistinata na koja ke se naviknes i ke se naviknam...ti kazav samo sto ke dobies od mene...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom