Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ахххх... прекрасен ден... а нели некои викаат, по утрото се познава денот,а??? хехехе
Епа, ТИ БЛАГОДАРАМ за најпрекрасното утро што го имав во мојот живот... сакам пак... :) хехехе

ТЕ САКАМ ЦРВЕНКАПЧЕ МОЕ НАЈУБАВО!!! :)

Никогаш нема да го заборавам тоа што го направи вчера (сабајлево) за мене. Се повеќе и повеќе те сакам... Ајде нека дојде таа нова година па да си бидеме заедно и да нема саати околу нас па да си уживаме до крај...

Ова го мислев и јас цел ден, и само мислев да ти го кажам... кај нив тоа било вчера, а кај нас сабајлево :) :back:

Mi nedostigas, od den za den...
I zasto koga ke te vidam toa ne pominuva tuku taka? Zosto..?

Сонцичко, вечерва ќе ми недостасуваш. Ах, ич не се имаме убо видено. Од утре.
Утре сабајле :pipi:, ќе надоместиме за целиот овој месец.

Леле ако те фатам самоо...недај боже да славиме заедно нова година,нема да те оставам да дишеш!

Многу ми е убаво! Се надевам дека за Нова Година нема да се испокараме :) Те сакам!

не ме сакаш како што те сакам јас тебе, а тоа ме боли, но зошто тоа не можам да го сфатам, ама она убаво да го сфатам?! зошто длабоко во себе знам дека и ти ме сакаш колку што те сакам и јас тебе, само си голем инает и не попушташ... кој да знае?!

како и да е, те сакам, само покрај тебе ми е убаво...

Вчера цел ден не те видов а имам чувство ко да не сум те видела со денови... Маче ми се пикаш под кожа се повеќе и повеќе. И ајде нека тргне тоа автобусот за да ми те видам побрзо. Воздух нема да можеш да си земеш од мене денеска...:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom