Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ljubovta e kako senka ako ja sledis bega od tebe, no te sledi sekogas stom i go zavrtis grbot

Koga najveke sakam da te vidam, koga najveke mi trebas, koga treba seriozno da zborime, koga treba da se resat nekoi raboti, ti si mi daleku.
Te sakam srcko i ti prakam milion baknezi za da mi ozdravis pobrzo i da dojdes da se vidime, ispoguskame, da si pomineme najprekrasno..... I hope....:back: :back: :back:

А фала бе шутрак ? Така ли те учеле ? :bilokojzbor: :bilokofgdgfjzbor:

Ne svakjam.Neznam ni sto da mislam ni sto da kazam.Zaso mora da e tolku komplicirano.Zeni......

Леле негативни постови над мене

Хани палам автобусот и тргам накај тебе, носам изненадување:):):):)ТЕ САКАААААААААААААААААААААААААААААМ

Znaes sto.. U posledno vreme NISTO ne ide ko sto treba.. Sto se izmeni? Ocekuvas da molcam i da se praam ko nisto da ne gledam.. Izvini no nema.. Neznam so ti e u glava.. Neznam so prajs tamu.. Samo znam deka TE MRAZAM.. Ne ne ne.. Ne te mrazam.. Se mrazam sebesi sto TE SAKAM IDIOTUUUUUUUU

леле уште 15 дена без тебе, упм све нека иде, заборајф како е да си среќен...

Веќе ми фалиш многу,ај ке пробам да издржам до утре...Те сакам:)

Zasto be taka prokleto mi trebas? Zasto pak te cekam? Zasto sekoja pominata minuta bez tebe mi e kako vecnost? Zasto tolku mnogu mi nedostigas? Cuvstvuvam nenormalno golema potreba da ti go slusnam glasceto.

Veke i sama na sebe si stanuvam dosadna so ovie zalenja, ama sto da pravam posilno e toa od mene.
Ete, mi se ostvari zamislenoto, kako poracan ovojpat, te slusnav koga najveke go sakav toa. :je:
I sto sega? Pak treba da cekam. Aman veke, koga ke dojde toj proklet den? Preku glava mi e,cel zivot vo cekanje mi pomina. Se nesto jas cekam, a vsusnost toa e nesto sto najveke go mrazam.
Sto sakas da zborime? Sto e toa sto ke go slusnam? Milion misli mi se motaat niz glava, veke ke poludam.
Leleeeee beeeee, pak li da se izmacuvam sebesi? Pak li da neznam na sto sum?
Iako mislam deka site tie mnogu titki, povici, pratenja, prasuvanja i interesiranja ne se za dzabe. Ili pa si tolkav idiot pa prasuvas onaka samood radoznalost. Ama ne, ti ne si takov.
I drugite go primetile toa deka koga go vide toj (mada sto i jas pojma nemam koj e i sto e i prvpat vo zivot go gledam) odma dotrca. Sto? Da ne slucajno se isplasi da ne izlezam so nego?:pos2:
E budalce be. Za tolku li lesna me smetas, pa da izlezam so prviot sto ke mi se pojavi na patot samo za da te zaboravam? Mnogu dobro znaes deka te sakam samo tebe :wub: i deka ne postoi sansa da bidam so drug, barem dodeka ne rascistam celosno so tebe. Premnogu cuvstva imam za tebe, premnogu mi trebas ti i samo ti. Poradi toa ne ni gledam pricina zasto toa bi go barala vo nekoj drug?
Ali, ti se izdade. Pokaza deka te zainteresira koj e i sto e. Toa sepak mi dava na znaenje deka me sakas ili pak ti znacam, ako ne zasto bi se zamaral uste??????????????????????
Tesko e, teskoooo :nerv:

Ќе си седам сам,не ми е ништо важно,има личности кои ги сакам и се ќе направам за нив.Морам одмор од девојките малце.... да си ги најдам погрешните потези...

Заслужувам малце одмор,да прекине да ме боли,не сакам да страдам,имам срце можеби сум поради тоа таков... несакам да бидам идиот со девојките заради едно лошо искуство...

Пробав да сум идиот,да бидам ладен неможев... не сум јас таков... не сакам да растажувам... не сакам да гледам натажени лица..

Морам да се одморам да стагнирам малце,за некоја друга да се чувам,девојка која ќе биде достојна за љубовта моја,девојка која можеби ќе ме сака како што и јас неа...

Ми треба одмор... да си го одморам срцето доволно е напатено,доволно е лажено,доволно бев марионета....

Ми треба мотивација.. ми треба лек кој е тој лек?

Си го тражам одговорот.... тешко е да се одговори... чудно е срцево мое,можеби од многуте рани кои му се нанесени,од лузните кои постепено но предолго се бришат....

Кој е лекот? Дали ќе си го дознаам? Уште колку треба да трпам за да го пронајдам?

Нема да си дозволам да ми се скрши кристалната вазна...уште не сум ја почнал да ја правам... Го чекам моментот,ја барам правата... за која ќе биде правена таа вазна...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom