Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам. Кога ќе го свртам грбот изгледа тебе ти текнува? А за денес, не си свесен кое чуство да се тргни поглед од некој кој го сакаш и да го гледаш со некоја која го свиѓа?! А не знам, не сваќам зоѓто му се пулиш онака, глупаво ми е бе, сакам да биди се во ред, али ти знаеш се да зафркниш! Сто пати ти иам кажано дека чувствата ми се средени, и дека не можам и не знам да живеам без тебе, а ти пак тупиш на таа тема... Не знам! Некогаш и те сожалувам поради размислувашата твои-ако и така можат да се наречат.

Него не знам шо си спремаш за во четврток, не си праи планови ејјј...

Али како и да е...сеуште те сакам! Многу! :cry::cry::cry:

Ти си себичен, злобен и љубоморен! Не знам како сум можела да сакам такво нечувствително суштество како тебе! Жалам само што толку многу се понижував и што ти дозволував да ми зборуваш работи кои не го дозволувам дури ни на најдобрите другари... ТЕ МРАЗАМ, ТЕ МРАЗАМ, ТЕ МРААААААЗААААААААААААААМ!!!
И жалам за тоа што мислиш дека уште Те Сакам.

Пффф...тачка сум, знам, знам, знам...
Али јебига, сепак ми е жал дека не се видовме денес, ми недостасуваш на моменти, знаеш? :smir:

Знаете какво е чувството да го сонувате совршениот тип, и кога ќе се разбудите сфаќате дека идете со него?

Прекрасно е!:back:

Се надевам дека се ќе се подобри...сакам да сум среќен!

zasto morase da zamines bas denes ... prokleto popladne .... 5 dena se vo pitanje, 5 utra bez tvojata nasmevka ......koga ke projdat

Рангатангамангапангашманга. :back:

Зошто ми недостигаш?
cz.gif

Интелектуално го вараш дечко ти со мене! :salut: :back: :smir: :vozbud: :uvo:

Toreador напиша:
Интелектуално го вараш дечко ти со мене! :salut: :back: :smir: :vozbud: :uvo:

Лол, истово би го рекол и јас...
Знам, знам, лош сум

Слатки сништа...:cheeky1:

Цркни!

Се зезам....чувај се, кај и да си.

Статус