Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Успеа да ми ја уништиш вечерта која толку ја чекавме и двајцата. Колку бев весела кога отидов а каква сум сега. Пукам од нервоза. Да си пред мене ќе ти треснев една жими се.
fw.gif

И што ми титкаш сеа? Да не мислиш случајно дека ќе ти вратам, или пак порака ќе ти пишам. Ааааа седи ти на тоа уво.

И btw Многу ме гушиш, ужасно ме нервира тоа ТЕ САКАМ на секои 2 минути.

Еден поглед значи цел свет ...една прегратка зрачи како сонце,а се... се ми значиш ти!Те сакам повеќе од се на светов те сакаммммм

Во ред, јасно ми е. И онака знаев...

иако по некогаш многу ме малтретираш, јас пак ќе те сакам

nikogas ne bi mozela da sakam nekoj kako sto te zasakav tebe,znaes od vreme na vreme da me iznerviras ali sepak si moeto srcence.mi go razubavi zivotot.sekoj den so tebe minuva tolku brgu a sekoj den pominat bez tebe trae so godini.te cekam da se vratis i da go ispolnime ona sto go isplaniravme za denes.i love you

Сакам да ти кажам дека никогаш нема да ги изгубам чуствата за оние кои заслужуваат.
Оние кои во мене потикнале вистински чуства.
Ме исполниле, можеш мирно да спиеш :smir:

Ова ќе биде мојот најубав роденден до сега...само зашто те имам тебе покрај мене:back:

Фала, си знаеш ти зашто :)

so tek na vreme... koe vreme??? uste kolku treba da pomine za da te zaboravam... nasekade si okolu mene...
mnogu mi bese tesko sinokja, kako glupaca se vozev sama niz grad vo 1ipol navecer i placev... da, znam deka ne gi zasluzuvas tie solzi ama sto da pravam, ne mozev poveke da se vozdrzuvam... mi trebas!

дали со тоа што го направивме пред извесни 2 саати се зближивме или се оддалечивме?
Сакам мислење според тебе... што чувствуваш во моментов спрема мене? нешто повеке одколку од вчера,завчера или помалку?
те молам не биди збунета, разбистри си ја главата... самата си правиш да ти биде тешко!

заборављн сам ја , Заборављена ти..
Негде у тишини , наше улице!
поноч је куцнула , ти си се прекрстила ,
Обрисала све , једним потезом гумице..

Edvaj cekam da dojde 11 da si izlezeme i da si gi proslavime tie 9 meseci sto sme zaedno i se custvuvam najsreknata devojka na cel svet a seto toa blagodarenie na tebe srcence ubavo.Te sakam:back:

Ја правиш најубавата пица што сум ја пробала досега.:back:

Абе човек, значи... ах што да кажам за тебе... абе...
ај у пичку матер те обожавам
ама па

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom