Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Кога шетам по улица најчесто мижам и не гледам кај одам:pos2:. Шала на страна па гледам по излози многу се случува да застанам на некој излог па да влезам да видам внатре,исто гледам и девојки мноогу и тоа.:toe:

Кога одам по улица, најчесто гледам во минувачите :toe:

По минувачите да не се види некој познат.:toe:

Во ништо!
xD
се ми промакнува...
лутам со паметот.

Кога одам гледам надоле. И што гледам доле? Па гледам да не нагазнам на линија. Гледам кога одам блиско до тротоарот да правам чекор доволен во однос на линиите на ивицата на тротоарот кај што се лепени тие бетонските, така да чекорот да ми биде рамномерен со сите натамо. Гледам ќошеви на објекти, гледам да газам по коцки ако сум на некој плоштад на пример. И гледам да не пипнам никој и никој да не ме пипне додека се разминувам во гужви.

До пред една година ништо не гледав па поради тоа сега се радувам како мало дете на се околу мене.

Обично кога одам гледама наоколу сакам да видам што се случува но и често пати сум замислена и се пулам надолу..

Прво лево-десно, за да не ме изгази кола. После шо ми дојде интересно, тоа гледам. :)

Ја обично кога одам по улица го вадам мобилнот и се ѕверам во него демек има нешто...а после 2 секунди да ме праша некој колку е саат нема да знам да му одговорам :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom