ВО НОВАТА 2010 ГОДИНА САКАМ...

• Креатор на темата Креатор на темата St3
  • Време на започнување Време на започнување
Во Новата Година сакам да купам (или да ми купат) најдобар Лап Топ, Сите луѓе во светот да имаат многу здравје, остварени желби и многу љубов ( и на сите форумџии... :smir:)

сакам, сакам, хммм :raz:

да завршам со колоквиуми на време, да не ми останат испити, да растат акциите на берзата... и за крај да заминам во Вегас на лето :vozbud:

Драги Дедо Мраз, оваа година го зема мојот најомилен пејач Michael Jackson, мојот најомилен глумец Patrick Swayze, мојата најомилена глумица Farrah Fawcett. Ова ти го пишувам за да те потсетам дека мојата најомилена земја е Грција... :pos2: :vozbud:

во оваа година сакам да си останам таква каква шо сум ништо не барам само да си останам со луѓево кои ми се моментално. Нема поголема среќа од таа да се има шо повеќе луѓе у животот а не нечиј живот да зависи од еден човек како шо мислат одредени поединци:vozbud::vozbud::vozbud:

Во Новата 2010 сакам да се намалат цените на следниве продукти:

- Алкохол
- Дрога
- Цигари
- Жени
- Кондоми

За 50% !

Не сум себичен, мојата желба е искрена од чисто срце и ќе биде за општото добро за моите сонародници.

здравје, ЉУБОВ, и една кола колку да не идам со грдине автобуси до факс. :toe:

да завршам скроз одлична, на матура добро да поминам, да се запишам на факс, да си поминам топ во франција, летово исто, да идам негде кај сшо кќе си поминам убаво, многу журки со алкохол и нови луѓе, и секако неколку добри концерти...не сакам многу:smir:

Во Новата 2010 сакам да се намалат цените на следниве продукти:

- Алкохол
- Дрога
- Цигари
- Жени
- Кондоми

За 50% !

Не сум себичен, мојата желба е искрена од чисто срце и ќе биде за општото добро за моите сонародници.
Ќе го праиме Скопје ко Амстердам? :)

да не се разбудам во Македонија
едноставно да се разбудам било каде само овде не

Здравје,среќа и се остало за сите што ги знам и Челзи да освои Премиер Лига и ЛШ:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom