ВО НОВАТА 2010 ГОДИНА САКАМ...

• Креатор на темата Креатор на темата St3
  • Време на започнување Време на започнување
Мир. У светот.

Озбилно, спокој. Ништо повеќе.

Клишето прво - сакам здравје и среќа и за мене и за семејството ми, и за другарите/другарките.
После, сакам да ја дотуркам оваа година овде, па да најдам за следната нешто поинтересно... Или во Женева, или во Лозана, или во Париз... Евентуално Брисел, ама нах...
Сакам да почнам да јадам месо... Ова се канам од лани, а оваа година никако не се охрабрив да ставам во уста:(
Сакам да фатам некој УБАВ Французин... Колку и да звучи невозможно да ги исполнува двете категории... Ете, не барам и да е бистар, или забавен, или богат. ЛОЛ
Сакам да ги воспитам Живко (мачорчето) да не ги кине тапетите
Сакам летоска да одам во Каб Верт! Значи, сакам да најдам работа месец два, за да соберам пари за карта.
Тоа, ваљда...
И сакам следната Нова Година да ја славам на некое топло место...

п.с. И нов пирс!

Здравје и среќа. И сакам да ми се исполни желбата за постдипломски. И сакам повеќе љубов да се шири меѓу луѓето како би можеле сите заедно да бидат среќни. :smir:

Сакам на тие што ги сакам да им биде добро. Кога ги гледам нив среќни не ми треба ништо повеќе. За мене, тоа што треба да го имам ќе го имам. Сам ќе се изборам за тоа.

Сакам да преикинам да се заебавам и посериозно да ги земам работите во свои раце ако е тоа возможно.

да ми тргни со отцениве нашколо и да го фатам чупено шо го бркам:pos::pos:

Сакам да се запишам на филозофија и да си најдам саглам цура :pipi:

Сакам да идам со девојката уште цела идна година:back:

Мир. У светот.

Озбилно, спокој. Ништо повеќе.

Уф Мир не може никогаш да има, за жал. Светската политика е скроена во тој правец без оружје војни и болести нема напредок.

Прво здравје па после среќа со матурата и запишувањето на факс!

Jas posakuvam site zarazeni od svinskiot grip da se izlecat i da iscezne gripot!!!:toe:

Здравје,здравје и здравје и Цеца да ми го дајт фустанон да и го продам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom