Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
тоа што сум добар..што и да направат ебаго тука сум да помогнам :tapp:

Понекогаш правам работи што од прва ми изгледаат смешно, а подоцна ми е жал.
Исто така би сакал да не ми е гајле за ништо...совест да немам, тоа би било одлично.

Многу работи.
Пред се моето променливо расположение,потоа, тоа што не сум доволно комуникативна,ми треба повеќе ладнокрвност исто така....
Па има и други работи но овие сега ми текнуваат.
А да и понекогаш ја тупам:tapp:

Многу работи.
Пред се моето променливо расположение,потоа, тоа што не сум доволно комуникативна,ми треба повеќе ладнокрвност исто така....
Па има и други работи но овие сега ми текнуваат.
А да и понекогаш ја тупам:tapp:
а тоа што си тврдацицка мслам глава:XD:?

Не ми се допаѓа што сум попустлив, и ако зграшам или навредам некоги, после ми е криво.
Ама тоа е тоа.

1.Тоа што премногу им верувам на луѓето.
2.На моменти знам да избувнам и да бидам премногу агресивна.
3.Дифтар сум ,а би сакала да не бидам.

1.Тоа што премногу им верувам на луѓето.
2.На моменти знам да избувнам и да бидам премногу агресивна.
3.Дифтар сум ,а би сакала да не бидам.

Хм, за првото, тоа ми е најголема маана, а ја мислам и дека единствена маана шо вреди критика, се другото, да не бидам нарцисоиден ми е цакум пакум..
Патем, второто, не избувнувам и не праам инциденти, али знам некад многу да се навредам за нешо и тотално да "срозам в'корен" некого (:
И третото, и ја се сметам за дифтар, али у позитивна смисла..
Шо подразбираш под дифтар? (:

И, те цитирам зашо некако си се пронајдов (:

Сеа сфатив колкава кукавица сум (во периодов) и тоа сакам да го сменам.Додуша не бев таква до пред некое време ама ситуацијата во која сум сега ме направи таква!:(

Молчаливоста. Сакам да знам да викам башка.
А, сакам и да научам да глумам, а не да бидам преискрена цело време. И плус, имам кажано дека сакам да бидам флексибилна ама сфатив дека се подобрувам на тој план. И друго, не знам мрзелива сум по малку ваљда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom