Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Неодговорна сум. И спрема другите и спрема себе. Еднаш една другарка (во афект) ми рече дека човек никогаш не може на мене да се потпре. :( Не знам тоа како се менува... Ама и за 20 денари би ја шитнала оваа моја карактеристика.:)
Мрзлива, ама некако уживам во својата мрза...:)
Брзо се откажувам. A quitter.:) Ако нешто изгледа како да не функционира, не се трудам многу, не си давам втора шанса... Се откажувам. :toe: Така лесно.
Премногу им верувам на луѓето кои не ги познавам доволно добро, ама за среќа немам згрешено со многу од нив. Проценките дека одредена личност е личност од доверба, обично испаѓаат точни.:)
Многу лесно се врзувам за личности кои ми значат... Што испаѓа проблем кога ќе почнам со тие личности да се оддалечувам.:)

Не си ги сакам особиниве.:(

Premnogu sum tvrdoglava i sakam stalno da bide po moe i koa ne sum u pravo...znam deka nervira toa, i gi iritira tie okolu mene ama nikoas nemozam da popustam i stalno se karam, za da dokazam neso...toa samo sakam da smenam, i mn pati sum probala ama jbg...oven si e oven :)

не дека сум нарцис, ама зошто да сменам нешто во мојов карактер. Скоро секој човек што подобро ме познава ми има кажано дека треба да сменам некои работи, дека треба да си бидам исто така свој човек и дека имам многу негативност. Ама не ги терам јас со сила да ме прифатат.
Ако зависам од некого и му пречи мојот карактер - тогаш (во граници на нормалата) ке се обидам да сменам нешто.

Многу тешко се лутам,ама па не сакам да се лутам за сешто.Дејствувам врз основа на моментално чувство,не ја елаборирам ситуацијата онака длабински.Понекогаш ептен избрзувам.Лесно искажувам чувства.
Уффффф,ако почнам....

Тоа што сум премногу тврдоглава,на моменти знам да исчезнам без трага и глас,мрзлива сум...:)и доста несигурна за одредени аспекти од животот.

Bi sakal da ne sum tolku implusiven,poso mnogu pati vo zivototo poradi ova imam napraeno mnogu raboti za koi podocna mnogu sum se nerviral.

Не би се променил за ништо на овој свет ни јас ни мојот карактер

хмм, избувлива сум, тврдоглава, лесно се разболувам, подлегнувам на провокации и во нервоза можам да кажам се најлошо, мрзлива, понекогаш не завршувам се што ќе почнам...
ама ете таква сум си кој ме сака ќе ме сака и покрај моите мани
работам да сменам некои од нив :smir:

Bi ja namalil mrzlivosta. Mnogu sum mrzliv.

Dzish напиша:
Единствено би ја намалил љубомората. Ништо друго. А да... Да знам некој да го одбијам за некоја услуга.

да моментално и јас сакам тоа да си го сменам во карактерот, да ја намалам љубомората. Само не ми дава простор т.е. шанса за тоа личноста на која и љубоморам. а љубомориме - затоа што немаме сигурност.

Сакам да променам многу работи.На пример премногу сум емотивна(тоа не го покажувам пред други),сите ги трпам и чекам да ми зоврие.Мрзам шо пред секој сум различна.Сите луге шо ке ме видат мислат дека сум "ладна",уствари обратно е.Лелееееееее многу има за пишување,сварно неможам.

сакам да не сум толку мрзелив(абе ме мрзи џубре да фрлам, или да идам да си наполнам чаша вода некогаш), да не се нервирам толку брзо(ептен брзо избувнувам и ми фали малце за насиље брат) и, и, и, тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom