Во кој правец се движи Македонија ?

• Креатор на темата Креатор на темата realen_07
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Македонија се движи во вистинската насока ?

• Да

Гласови: 64 37,0%
  • Не

Гласови: 70 40,5%
  • Не сум сигурен

Гласови: 28 16,2%
  • Не знам

Гласови: 11 6,4%

• Вкупно гласачи
    173
на форумов за политика и вести кога веќе дискутираш треба малку од малку да користиш термини и називи кои се регистрирани за политички партии. твоето ДПБНЕ не постои и во иднина запази ги нормите.

на форумов за политика и вести кога веќе дискутираш треба малку од малку да користиш термини и називи кои се регистрирани за политички партии. твоето ДПБНЕ не постои и во иднина запази ги нормите.

Не сум јас крив што некој е бугарофил во ДПБНЕ и место да говори за АСНОМ и бугарскиот окупатор се одлучил да фрла камења по опозиција или да се глупира со нови ветувања од кои абер немаме ни виделе.

Не сум јас крив што некој е бугарофил во ДПБНЕ и место да говори за АСНОМ и бугарскиот окупатор се одлучил да фрла камења по опозиција или да се глупира со нови ветувања од кои абер немаме ни виделе.
eve malku da go spustam gardot, vo ponedelnik iam prilep rabota vo tocila, ke ti dam broj od mene, clen sum na vmro dpmne, bujrum oci vo oci kazi mi deka sum bugarofil...moze taka?

eve malku da go spustam gardot, vo ponedelnik iam prilep rabota vo tocila, ke ti dam broj od mene, clen sum na vmro dpmne, bujrum oci vo oci kazi mi deka sum bugarofil...moze taka?

Ова закана е или ...демантирај ме дека сум во криво не закани...или до толку ти сечи антената па нервоза те фаќа.

Ова закана е или ...демантирај ме дека сум во криво не закани...или до толку ти сечи антената па нервоза те фаќа.
a be so tuku brcis demantiraj demantiraj......toa dpbne ke si go zaboravis. ne e stosno glupak da izigravas. ne tuku se pravi kum.

Еве просто прашање за тебе...Кажи ми зошто Груевски не зборуваше за АСНОМ и бугарскиот окупатор на Пелинце туку тресеше глупости за тоа колку новата влада работела на спорот со Грција и колку работеле ден и ноќ да ја спречат корупцијата и криминалот...Го личи премиер да не говори за бугарскиот окупатор и да не го спомнува воопшто АСНОМ?:toe:Демантирај ме со ова преку аргумент.Доколку имаш.

Еве просто прашање за тебе...Кажи ми зошто Груевски не зборуваше за АСНОМ и бугарскиот окупатор на Пелинце туку тресеше глупости за тоа колку новата влада работела на спорот со Грција и колку работеле ден и ноќ да ја спречат корупцијата и криминалот...Го личи премиер да не говори за бугарскиот окупатор и да не го спомнува воопшто АСНОМ?:toe:Демантирај ме со ова преку аргумент.Доколку имаш.

``Gi slavime dvata Ilindena, onoj od 1903 i onoj od 1944 godina. Prviot, na Goce, Jane, Karev i Pitu e simbol na makedonskiot nepokor izrazen vo idealot za borba za pobeda. Vtoriot, na Brashnarov i Chento, na Racin i Kuzman, gi soedini generaciite i ja sozdade nashata sovremena drzhava, a na 8 septemvri Makedonija stana nezavisna drzhava i polnopravna chlenka na Obedinetite nacii. Denes go slavime najgolemiot makedonski praznik, Ilinden i ASNOM. Bez prviot od 1903 ne kje beshe mozhen Ilindenot vo 1944, a bez ovoj nemashe da se sluchi 8 septemvri 1991. Sega dojde red na nas. Nie sme lugje koi znaat da sonuvaat i da se izborat so svojot ideal. Nashata odluchnost da uspeeme e povazhna od se', bidejkji sme svesni deka ne mozhe da izbegame od odgovornosta kon idninata. Denes nie ja vodime bitkata na nashata generacija", naglasi vo svoeto izlaganje.

a za da ti bide situacijava pojasna za toa bug bug bug so go akas odi na forum istorija i iscitaj moite postovi na temite,, bugarski zverstva nad makedonskiot otpor`` ili ``koj go pobedi fasizmot`` ili tamo nesto te nema koga treba da se gugne tamo..a ovde si se zapnal bug bug bug.......

A be, citnal deka vMRO e polno bugarashi (sto e vistina), ama ne znae kako da povtori.

За разлика од порано мислам дека се се помалку а со тек на време ќе бидат и тотално маргинализирани, или сум грешка?

Во НАТО и ЕУ ке влеземе кога портокаловата магла ке се крене ,а како премиерот да збори за Бугарското поробување и нивните злодела кога ке му се налутат менторите,,, ке го пофалам најискрено само тогаш кога во неговите писма ке напиеше и за угнетувањето на Македонците во Бугарија ,само тогаш ке речам дека е вистински патриот ,,,,,,:smir: а не да ја замајува јавноста коку работел ,,, па гледаме не сме слепи и без мозок и какви ефекти има од неговата работа

токму така:helou:
по сигурно здравје:tv: или така рекоа на ТВ ,сдсм имаше катастрофални одлуки и решенија,но за ЕВРО ИНТЕГРАЦИЈАТА дпмне може вода да им носи..... а за НАТО вода во златни садови

Odgovoriv so neznam, zasto mislam deka instituciite na vlasta barem ovie 17 godini ne pokazaa nekoja aktivnost vo razdvizuvanjeto na drzavata i podobruvanjeto na standardot na graganite. Ako nekoj misli deka toa sto se uapsile 5,6 decki radi kriminal i so toa odime napred , a ekonomijata e na tapa nivo, nevrabotenosta tapka u mesto ne se namaluva, imame novi danoci, cenite ripaat do besvest, inflacija. Ako se soberes stvarno neznam kade odime i do kade ke stigneme.
So se odnesuva do partiite mislam deka dovolno kazaa i pokazaa i ednite i drugite i site treti i ostanati.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom