Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на форумов за политика и вести кога веќе дискутираш треба малку од малку да користиш термини и називи кои се регистрирани за политички партии. твоето ДПБНЕ не постои и во иднина запази ги нормите.
eve malku da go spustam gardot, vo ponedelnik iam prilep rabota vo tocila, ke ti dam broj od mene, clen sum na vmro dpmne, bujrum oci vo oci kazi mi deka sum bugarofil...moze taka?Не сум јас крив што некој е бугарофил во ДПБНЕ и место да говори за АСНОМ и бугарскиот окупатор се одлучил да фрла камења по опозиција или да се глупира со нови ветувања од кои абер немаме ни виделе.
eve malku da go spustam gardot, vo ponedelnik iam prilep rabota vo tocila, ke ti dam broj od mene, clen sum na vmro dpmne, bujrum oci vo oci kazi mi deka sum bugarofil...moze taka?
a be so tuku brcis demantiraj demantiraj......toa dpbne ke si go zaboravis. ne e stosno glupak da izigravas. ne tuku se pravi kum.Ова закана е или ...демантирај ме дека сум во криво не закани...или до толку ти сечи антената па нервоза те фаќа.
Еве просто прашање за тебе...Кажи ми зошто Груевски не зборуваше за АСНОМ и бугарскиот окупатор на Пелинце туку тресеше глупости за тоа колку новата влада работела на спорот со Грција и колку работеле ден и ноќ да ја спречат корупцијата и криминалот...Го личи премиер да не говори за бугарскиот окупатор и да не го спомнува воопшто АСНОМ?Демантирај ме со ова преку аргумент.Доколку имаш.
A be, citnal deka vMRO e polno bugarashi (sto e vistina), ama ne znae kako da povtori.
За разлика од порано мислам дека се помалку а со тек на време ќе бидат и тотално маргинализирани, или сум грешка?
Најсигурен правец на движење е обратен од правецот по кој СДСМ ја водеше државата.
по сигурно здравје:tv: или така рекоа на ТВ ,сдсм имаше катастрофални одлуки и решенија,но за ЕВРО ИНТЕГРАЦИЈАТА дпмне може вода да им носи..... а за НАТО вода во златни садовитокму така:helou: