Во кој политичар имате најмногу доверба?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

Во кој политичар имате најмногу доверба?

• Вкупно гласачи
    69
Никола Груевски дефинитивно.
Човекот заслужува шанса.
Само се нервирам кога ќе го видам оној полтронот "Шема" како нешто разлага.

Oliver^^ напиша:
srgan kerim e zakon tipot bese ex minister za nadvoresni ,dobro go poznava viskito ,stabilen i odmeren.

За Керим се согласувам. Најдобар дипломат од Македонија. Дај боже сите да беа како него.

Crnorizec напиша:
За Керим се согласувам. Најдобар дипломат од Македонија. Дај боже сите да беа како него.

Керим е светски признаен дипломат, тој веќе завлегува и во формирање на нови дипломатски стратегии, значи делумно се занимава и научно со дипломатија, како и да е тој мислам дека требаше да добие функција на претседател ан собранието на ООН или тка нешто, што стана со тоа јас појма немам.

Gruevski definitivno eve i pocna da gi ostvaruva vetuvanjata!

Бранко Црвенковски и Никола Груевски

Kerim e birokrat,cel zivot na Dedinje,sega se mesti za predsednik.

Dobar e so Carli,a Rada mu e kumasince.Idealen za...

Не гласам за никој...да беше анкетава поставена„кој политичар го подржувате“тогаш ќе гласав за сегашниот премиер.Верувам само во она што е факти и аргументи поткрепено.Можам само да го подржам во она што го работи.
Знаеш порано некој научник кажал дека планетата земја е рамна плоча,и луѓето верувале во тоа,ама нивното слепо верување не ја правело земјата навистина рамна!

Викаат дека политиката била курва а таквите и не се баш за верување посебно кај нас каде имаме изјави од типот нема да се кандидирам за председател до следниот ден,па работам по 15-16 саати на ден ама ништо не сработувам.Значи дефинитивно никој не за верување во него.

Sega za sega Gruevski is the top player toa sto go vetuva go ispolnuva no ce vidimo ponatamu da ne bide posle svako cudo za tri dana

intel напиша:
Taka e, pocnaa da pristignuvaat i pofalbite od EU i Nato. Volku mudra politika duri ni Kiro ne vodese. Bravo.
Какви пофалби бе, нема ни “п“ од пофалби. Само критики пристигнуваат! Да се надеваме дека неговите “реформи“ нема да ни ја уништат шансата за влез во NATO што иначе беше заслуга на СДСМ.

Според мене најдобри политичари се Бранко Црвенковски и Никола Поповски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom