Во какви односи сте денес со личноста со која сте ја изгубиле невиноста?

• Креатор на темата Креатор на темата devilko
  • Време на започнување Време на започнување

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.954
Поени од реакции
6.323
За разлика од порано, кога најчесто со личноста со која сте ја губеле невиноста сте завршувале во брак, денес се менува и по неколку партнери пред да се каже судбоносното "ДА", а најчесто тоа не е првиот/та.
Инспириран од истоимената тема на реддит, решив да отворам иста овде. Да направиме една споредба со искуствата наши, колку се тие слични или различни со оние од светот. :)

Па, во какви односи сте денес со личноста, која ви била прва? Во брак сте, сеуште сте заедно, се гледате повремено, воопшто не се гледате, не сакате воопшто да ја видите итн. итн. ? :D

Тоа беше пред 8 години, првите година-две често се гледавме, после тоа (кога се преселив за Германија) држевме контакт практично еднаш годишно за Роденден ќе си пишевме, така се до пред месец дена кога ме аддна на ФБ хахаха

За разлика од порано, кога најчесто со личноста со која сте ја губеле невиноста сте завршувале во брак, денес се менува и по неколку партнери пред да се каже судбоносното "ДА", а најчесто тоа не е првиот/та.
Инспириран од истоимената тема на реддит, решив да отворам иста овде. Да направиме една споредба со искуствата наши, колку се тие слични или различни со оние од светот. :)

Па, во какви односи сте денес со личноста, која ви била прва? Во брак сте, сеуште сте заедно, се гледате повремено, воопшто не се гледате, не сакате воопшто да ја видите итн. итн. ? :D
Е ајде де, дај прво да го чуеме твоето искуство, сигурно ке биде интересно штом ти текнало за оваа тема:)

Е ајде де, дај прво да го чуеме твоето искуство, сигурно ке биде интересно штом ти текнало за оваа тема:)
Добри пријатели сме. Не познавам многу што останале во добри односи како нас, дури едно време и цимери бевме. :)

чекај малку, за целосен одговор,прво бабата да ја прашам, дали бев прв...
БАБОООООООООООООООООООООООООоооооооооооооооооо, кој ти беше прв ?

Анчооооооооооооооооооооооооооооооооооо, бабата прва ли ти бешееееееееееееееее????

Анчооооооооооооооооооооооооооооооооооо, бабата прва ли ти бешееееееееееееееее????[DOUBLEPOST=1468593539][/DOUBLEPOST]
Анчооооооооооооооооооооооооооооооооооо, бабата прва ли ти бешееееееееееееееее????

Racuna li se gubenjeto na nevinosta u pijano stanje?

Па ретко се слушаме, но сме во пријателски односи.

Ja sam izgubio nevinost pri sexom za drugom osobom. Zvuci nelogicno, ali je istinito jebi ga :pos: Jednostavno prvi sex me nije promenio.

Премногу сум и лут бидејќи јас сум сеуште невин. Ох, усвари немам ни на која да и бидам лут.

Во одлични односи, уште се среќаваме со мојата сакана Леванкица.

Nikakvi,duri mislam deka na Mars se preseli.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom